Імміграція до Манітоби
-
Чи можна не вказувати укр паспорт книжкою в анкеті на фед рівень ? В анкеті на куает вказувала, що його немає Бо не вважала це за ID
-
Ну в самій аплікації на провінцію питають чи ви та ваші чоловік мали досвід навчання або роботи в іншій провінції. Про іншу країну нічого
-
Fed level Education В Name of Institution писати повну назву навчального закладу ? Бо вона не вміщується , дуже обмежена кількість символів . Хто як робив ? Дякую
-
Так, це знаю. А якщо взагалі не на канадського роботодавця? Про це інформації не знайшла.
-
Можна, але якщо працює на іншу провінцію, то з вас, як головного апліканта на всю сім'ю знімуть -100 балів
-
Скоріш за все це не так важливо. Дякую за відповідь!
-
Дякую, я шукаю по чату, по ключовим словам, не знаходжу Тобто як пояснення додавати ? У додаткові документи ? Дякую
-
Вже багато разів відповідали. Тут пишите стисло. Робите в Word таку ж табличку та вписуєте там все. Прикрипляєте її до документів.
-
Hey , I Am unable to fine TEER of night manager in hotel, There is only i see on the website night supervisor hotel.. Can anyone help please Thanks
-
t.me/uccmb/75371
-
Я вірно розумію , що треба взагалі всю анкету на PR у вроді створити ? Чи достатньо балет лише таблиці з розділом education ?
-
Велике вам дякую
-
Таблицю тільки. Якщо буде потреба у іншому місті (наприклад, не влазять подорожі), то там створите іншу таблицю.
-
Чи хто за останні місяці отримував PR? Скільки часу з моменту подачі федералам?
-
Розгляд аплікацій на ПР для non-Express Entry програм на сьогодні становить 17 місяців. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Ця інформація нічого не дає, адже все і так індивідуально.
-
Я иак розумію це можливо зробити за довіреністю?
-
Ви повинні надати оригінал (відсканований) та переклад. Потрібно виготовити дублікат в Україні
-
А якщо втратив то що робити в такому випадку?
-
Орігіналом, чи можна копію?
22 Jan 2023, 05:40
79024/229593
21 minutes ago