Імміграція до Манітоби
-
Що це спецвибірка?!
-
Спробувала, можу змінити все. Окрім перших трьох рядків!
-
Створіть новий акаунт і подавайте EOI
-
Чекав на AOR 2,5 місяці, дуже рідко коли отримують за місяць.
-
Я вже чекаю майже 2 місяці
-
прийде на ємейл підтвердження
-
Друзі Вже не можу з цим фото на фед етап Перечитав дуже багато Не можу його відсканувати Скажіть будь ласка Для чого фото треба ? Це ж не на пр картку ? Чи можна просто покласти поряд два фото, задня частина та передня Та на листі а4 відсканувати ? Бо вже немає сил
-
там абсолютно все можна змінити навіть якщо відправили головне змінить і обновити
-
Я так і робила. Це не на картку. Для картки треба буде діджітал фотку підгружати коли запросять.
-
Саме питання в тому, що по дітям таку довідку не вимагають, а на момент життя в Європі це був дитячий вік. Тому і питання
-
Не вірно поставлене питання. Хто б де коли не жив. Важливо на момент подачі на пр, вказати довідки по несудимість з місць, де людина жила понад 6 місяців. Інколи офіцери можуть давати запит і на коротший термін проживання.
-
Країна видачі на дітей не видає таку довідку.
-
Вимагають від тих, хто на момент подачі має 18 років
-
Дякую щиро, а чи можно це десь знайти в вимогах. Бо вже все передивилася. Жили більше 6 місяців але 18 ще не було.
-
Якщо ви проживали в країні більше 6 міс, але вам було меньше 18 років, то довідка про несудимість не потрібна. Довідку надають починаючи з 18 років.
-
Тут не підкажу. Чекаємо більш досвідчених людей
-
1. Вірно, на етапі заповнення EOI документи не потрібні. 2. та 3. Після отримання LLA треба почекати 48 годин і логінитись за тим де посиланням, з тими же логіном / паролем, де було EOI, там вже можна буде вказати більше інформації та додавати документи. Letter of explanation я писала в OpenOffice і конвертувала в pdf. 4. В вимогах сканувати документи з якістю 300 pdi та кольорові.
-
canada.ca
-
Завантажила дипломи і виписки ( переклад) та оригінал . Не розумію,чому не пускає далі?Підскажіть будь ласка
-
у вас на кожен диплом та додаток до нього по 2 файли завантажено? як для вишки так і для школи? може галочку не відмітили там де переклад, шо то переклад?
22 Jan 2023, 05:40
79119/231827
38 minutes ago