Імміграція до Манітоби
-
дякую, я прошу поради не про те, яке рішення прийняти і чи шуками фултайм а пораду програми куди підходить мій набір, або ж навпаки, що не підходить бо повна зайнятість то основна вимога
-
Порада типу знайти вам фултайм роботу гарна чи ні? Якої поради ви очікуєте? Чоловік так само як і ви зможе створити профіль та податись через swm програму, якщо відповідатиме вимогам і ви причепом, якщо не відповідає вимогам, то повертаємось до початку цього комента. Все просто 😂 (це якщо ви розглядаєте провінційні програми) Друга річ, якщо ви маєте дійсно гарну мову, освіту та інше і можете подаватись через ЕxpressEntry. Але не буде ніхто вам радити як вам прийняти рішення, бо його ви повинні прийняти самі
-
Дякую 😊
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
В файлах чату є форма. Волонтери там не постійно, але часто. Якщо не буде, то там є стаціонарний телефон і інструкція куди дзвонити за готель.
-
А случаем немае у вас силки для заповненя ті хто приїзжають щоб волонтери зустріли?
-
Такого немає. Там постійно різні люди волонтерять.
-
Підкажіть, будь ласка, як я можу податись?
-
Але при подачі на EOI дає можливість вибору skilled worker і там треба вказувати current ocupation
-
Коротко, то так. Ukrainians citizens can submit an EOI to the MPNP and benefit from provincial emergency measures if they have: Ukrainian citizenship minimum CLB 4 supported with valid IELTS or CELPIP test an established connection to Manitoba (close relative, distant relative, friend, community support, previous employment or studies in Manitoba) score of at least 60 points according to MPNP assessment and can satisfy all other requirements of the skilled worker overseas pathway, including sufficient settlement funds
-
Я маю звязок- друзів. Це підійде?
-
І ще питання для тих хто в вінніпегу, чи есть тут хто знайшов роботу без мови?
-
Привіт есть у когось контакти волонтерів з аеропорту в вінніпегу ?
-
Доброго дня, Я приїхала в травні по CUAET в декреті з дитиною Набираю 60 балів, так як маю 3 роки досвіду роботи в Польщі, диплом магістра, високий рівень мови, мені 25 років, маю друзів в Манітобі, живу в маленькому містечку. Чи можу я подаватися на EOI? Тому що там є питання what is your current occupation?
-
А це який оператор? Канадський?