Імміграція до Манітоби
-
Але при подачі на EOI дає можливість вибору skilled worker і там треба вказувати current ocupation
-
Коротко, то так. Ukrainians citizens can submit an EOI to the MPNP and benefit from provincial emergency measures if they have: Ukrainian citizenship minimum CLB 4 supported with valid IELTS or CELPIP test an established connection to Manitoba (close relative, distant relative, friend, community support, previous employment or studies in Manitoba) score of at least 60 points according to MPNP assessment and can satisfy all other requirements of the skilled worker overseas pathway, including sufficient settlement funds
-
Я маю звязок- друзів. Це підійде?
-
І ще питання для тих хто в вінніпегу, чи есть тут хто знайшов роботу без мови?
-
Привіт есть у когось контакти волонтерів з аеропорту в вінніпегу ?
-
Доброго дня, Я приїхала в травні по CUAET в декреті з дитиною Набираю 60 балів, так як маю 3 роки досвіду роботи в Польщі, диплом магістра, високий рівень мови, мені 25 років, маю друзів в Манітобі, живу в маленькому містечку. Чи можу я подаватися на EOI? Тому що там є питання what is your current occupation?
-
А це який оператор? Канадський?
-
Підкажіть, будь ласка, у кого Водафон: який тариф по Канаді у Вас, щоб роумінг розповсюджувався вигідний? Supernet pro?
-
Я ще нікуди не подаюсь) зараз намагаюся розібратися в цьому всьому. Згідно шкали Education в EOI я теоретично прикидую на око, що мій диплом спеціаліста - це Masters. От з цього місця мені не зрозуміло, чи буде ще коли-небудь підніматися питання того, чи дійсно це Masters? Якщо буде, то коли саме, на якому подальшому етапі? Дякую за відповідь і терпіння)
-
доброго дня, лише починаю вникати в питання імміграції, тому буду вдячна за пораду: українка, пропонують часткову зайнятість; чоловік не українець і йому пропонують повну зайнятість. спершу думала подаватись самій і чоловіка по мені, бо освіта і англійська в мене краща. але виходить накладка з неповною зайнятістю можливо порадите, чи є шляхи на подачу в таким набором