Імміграція до Манітоби
-
Вибачте . Чи не мав хтось подібний досвід і чи не могли б ви відповісти на моє питання? Дякую!
-
Бо ви маєте впевнити офіцера, що ви не зайняли ці гроші чисто для фоточки і насправді не можете утримувати себе тут Гроші мають лежати на рахунках від 3 місяців От попросить у вас офіцер на федеральному етапі знову підтвердження коштів і що далі, буде сидіти і звіряти номери купюр на всіх фото?) тоді б розгляд справи точно не 17 місяців займав
-
Кожна ситуація унікальна, адже немає двох однакових кейсів. Проте, будучи в процесі іміграції з 2015 року, не бачила жодного кейсу де на федеральному етапі приймали б фототгрошей за доказ. Там навіть якщо сума лежала менше 6 місяців (4-5) могли бути відмови чи запит на додаткові докази.
-
Так
-
-
Всім привіт, таке питання,я не головний аплікант, але знаю що потрібно додавати моє свідоцтво про розлучення,а чи потрібно додавати свідоцтво про попередній шлюб? Як я розумію це просто попередній етап в житті,і відповідно його фінал. Думаю що це не потрібно,але краще перепитати. Дякую
-
Чи повертають 500 cad MPNP fee ?