Імміграція до Манітоби
-
А це який оператор? Канадський?
-
Підкажіть, будь ласка, у кого Водафон: який тариф по Канаді у Вас, щоб роумінг розповсюджувався вигідний? Supernet pro?
-
Я ще нікуди не подаюсь) зараз намагаюся розібратися в цьому всьому. Згідно шкали Education в EOI я теоретично прикидую на око, що мій диплом спеціаліста - це Masters. От з цього місця мені не зрозуміло, чи буде ще коли-небудь підніматися питання того, чи дійсно це Masters? Якщо буде, то коли саме, на якому подальшому етапі? Дякую за відповідь і терпіння)
-
доброго дня, лише починаю вникати в питання імміграції, тому буду вдячна за пораду: українка, пропонують часткову зайнятість; чоловік не українець і йому пропонують повну зайнятість. спершу думала подаватись самій і чоловіка по мені, бо освіта і англійська в мене краща. але виходить накладка з неповною зайнятістю можливо порадите, чи є шляхи на подачу в таким набором
-
Я відправляли все в одному конверті. Свій та дитини , та додавала документи , які вказано в емейлі.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як правильно відправити три паспорти на вклейку візи у Варшаву? Паспорти можна покласти в один конверт з усіма документами, чи потрібно кожен паспорт окремо класти в маленький конверт, а потім три конверти в великий?
-
А ви не підкажете, як з ними більш ефективно звязуватись ? Можливо писати на електронну пошту ?
-
Поки так