Імміграція до Манітоби
-
Ну наприклад в мене, у 2022 році була робота у компанії, в якої 4 рази змінювався роботодавець/власник та мій контракт
-
Ні, я ще не відправила аплікацію
-
В апілкації MPNP роботи співпадає із ЕОІ балами за фактор 3? Документи відповідають записам? Якщо помилка у кількості років, за які ви отримали бали, то потрібно писати до MPNP, пояснити помилку і швидше за все потрібно буде пересабмітити ЕОІ ще раз, щоб вас вибрали із правильними балами. Якщо помилка тільки в апілкації на CUAET візу, то це дурниця. На номінацію це не впливає.Забудьте про це. У випадку чого скажите, що помилка і все.
-
Так
-
[email protected] Пишіть сюди , якщо у вас є питання, а відповіді висилайте в групу . В темі листа пишіть “Ukraine” вони тоді оброблюють швидко ваше питання.
-
Дякую, ви мені дуже допомогли.
-
Дякую за грунтовну відповідь
-
У мене досвід роботи 2 роки і один місяць на одній роботі і один рік і три місяці на іншій роботі. Work experience у мене 50 балів
-
Я не розумію , згідно скріну вище про гепи взагалі нічого не згадували , згідно цієї логіки в мене може бути 3 роки стажу по допустим 10 місяців роботи на різних роботах але між ними мені треба було переїзджати і брати "брейк" декілька днів, то що , нічого не рахується?
-
Якщо був день чи два, то ви можете в системі перекрити дати (початок наступної роботи - то самий день, коли завершилась попередня) і надати пояснення офіцеру. Але, то на огляд офіцера буде
-
Доброї ночі усім хто не спить😊 у мене така ситуація. закордонний паспорт закінчується у грудні 2024 року. Чи зможу я продовжити зараз чи треба за два місяці до закінчення строку і не раніше? Дякую