Імміграція до Манітоби
-
Я збиралася у Едмонт летіти
-
Ні, фото його треба з собою, на сайті консульства є вимоги до фото
-
Можно і у живу чергу стати, але тоді треба розраховувати на пару днів побути у Торонто, якщо у перший день не зможете.
-
І зі мною син 8 років, чи треба його брати з собою, дія його паспорта закінчується 25 році
-
А скажіть будь ласка чи треба записуватися, чи можна просто прилетіти і там вже є можливість потрапити до консульства?
-
Дякую Вам дуже
-
8 років не має великого сенсу новий паспорт робити, дітям його на 4 роки дають
-
Про Едмонтон не знаю, я про Торонто пишу
-
Підкажіть будь-ласка, яку причину тут вказувати. (Довідка про несудимість)
-
Ок дякую
-
В Україні зазвичай беруть з позначкою - Для надання в установи іноземних держав. Можете вказати аналогічно, тільки польською.
-
Подивіться в інтернеті є зразки заповнення таких запитів: якщо ви запитуєте інформацію про себе, то там нічого не писати, це якщо якісь органи запитують, то номер провадження/справи пишуть
-
Доброго ранку. Якщо я не можу підтвердити досвід праці, її треба писати? І не треба клеймити? Чи без підтвердження праці, її не треба писати і треба за ці роки писати що я не працював?
-
Потрібно вказувати, чи ви займалися у будь-якому випадку. Для номінації просто дописуєте у additional details , що досвід підтвердити не можете через такі то обставини тому бали не клеймили
-
Чи потрібні пейрол для пр? Бо я не збираю їх, а бухгалтерша попросила завчасно сказати. В мене буде лист про те що я працюю на фул тайм з таким-то нок Планую подаватись по сво
-
Та вони є, попросив потім скопом дати, бо я перші загубив) Та не планую звільнятись, поки свою справу на ноги не поставлю буду там працювати
-
У будь-якому випадку вам роботодавець зобов'язаний надати пейстаб з відпрацьованими годинами кожних два тижні. Ви плануєте звільнення чи у вас недогостроковий контракт для спецвибірки? Якщо ви звільнилися, то офіцери деколи просять надати record of employment, офіційний документ, який роботодавець відправляє до Service Canada
-
Якщо ви не плануєте звільнятися і у вас безстроковий контракт, то яка причина вибору спецвибірки? Адже при заповненні EOI ви вказуєте, що не маєте довгострокового контракту з роботодавцем. До багатьох аплікантів, які йдуть саме по спецвибірці, офіцер телефонує і уточняє, чому не вказували довготерміновий контракт. Ви маєте бути готові до такого запитання.
-
По часу все однаково. Мусите мати аргументи, якщо вас запитає офіцер. Декому дзвонять і розпитують.
-
Та я сам не знаю, мені якось здалось що там по часу швидше, а так я наче і там і там набираю достатньо балів і гроші є, якось так Не можу обґрунтувати свою відповідь
22 Jan 2023, 05:40
79352/233516
about an hour ago