Імміграція до Манітоби
-
Я відправляли все в одному конверті. Свій та дитини , та додавала документи , які вказано в емейлі.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як правильно відправити три паспорти на вклейку візи у Варшаву? Паспорти можна покласти в один конверт з усіма документами, чи потрібно кожен паспорт окремо класти в маленький конверт, а потім три конверти в великий?
-
А ви не підкажете, як з ними більш ефективно звязуватись ? Можливо писати на електронну пошту ?
-
Поки так
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, я правильно зрозумів, що медкомісія зараз в Манітобі(Вінніпег) безкоштовна?
-
Дякую!
-
Дякую
-
Добрий день усім . +14167633114 - це єдиний номер нашого посольства в Торонто ? Хочу запитати в них чи буде в них виїзд працівників в Вінніпег і коли, а додзвонитися не можливо. Підкажіть, як можна ще з ними зв'язатись?
-
Подавати ЕОІ слід, коли ви вже відповідаєте вимогам, а не завчасно. Коли вас вибере система вам прийде повідомлення, щоб ви завантажили документи. Новий профіль не створюється.
-
В ЕОІ ви заявляєте що ви відповідаєте вимогам, а далі ви отримаєте LAA (Letter of Advice to Apply), якщо звісно система вас вибере. Після цього вже треба буде завантажити всі документи, що підтверджують ваші слова на етапі ЕОІ
-
Спасибі. Тож після 6 міс роботи живу я собі зі створеним EOI, і якщо там у профілі з’являються якісь новини (запрошення на номінацію ж?), то тоді вже створюю окремий кабінет для подання на SWM чи ту окрему вибірку? Чи що, куди й коли подавати? Вибачте за дурні, і, мабуть, очевидні для вас питання. Я уважно читала програми й вимоги, але отакі нюанси треба уточнювати лише в когось. Не маю наміру нікого напрягати, але справді не знайшла цю інформацію
-