Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Таке питання - хто скільки чекав на зняття обмежень з ворк перміту? Вже 3 місяці, а поки що все глухо. Подавався через імміграційний центр, з формами питань не повинно бути, їх і немає, просто все стоїть і не рухається)
-
Там вказано що через рік, якщо не вибрали за рік Вибірка кожні 2 тижні по SWM
-
Дякую! А як часто відбувається вибірка по SWO?
-
Доброго дня , також чекаю більше 3х місяців .
-
Дякую що відгукнулися! Значить не одиничний випадок. Я думаю, я їм феб-форм подам після того, як у мене термін з листа первинного пройде. Якщо будуть новини – напишу
-
Таке запитання, переклад українського паспорта і біометричного потрібний для подачі на PR? І ще одне, довідка про несудимість з ДІЇ, її потрібно завіряти? Там штамп і підпис є.
-
150 днів зараз очікування
-
Один раз на місяць
-
Дякую, вибачаюсь – це власний досвід чи спостереження за групами? Поки у Вінніпезі здається найдовший період очікування, сам чекаю – у Ванкувері друзі за 1,5 місяці отримали🤷🏻♂️
-
Один місяць
-
В бест вестерн готелі ще можна зробити сін і мед картку?
-
раніше можна було за 3 тижні отримати. Провінція тут ні при чому взагалі, бо ворк перміти видаються федеральним урядом. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
Велике вам дякую!
-
Один раз на місяць по special immigration measure for Ukrainians. Десь буде у 20 числах.
-
Дякую!
-
Вітаю! Мій лендлорд здає у будинку квартиру . Вінніпег Майже центр міста. Дві спальні,одна ванна кімната. Без меблів ,тільки кухня, пральна машина,та сушка. Є 1 паркомісця. Ціна 1180 + світло. Договір на рік. Аванс 600 і за перший місяц.Кому цікаво , пишіть,надам його номер.
-
А по Онтаріо є така група?
-
Добрий вечір. Федеральний етап. 3аповнення форми IMM5406 Де потрібно прописувати фул нейм укр. мовою? У тому ж самому полі "Full name" разом із англ. варіантом? Дякую
-
Я чекаю,тиша,повна...
-
На кордоні з США можна зробити за кілька годин, якщо треба швидко
22 Jan 2023, 05:40
79485/234902
3 minutes ago