Імміграція до Манітоби
-
Вітаю, громадо! Заповнюю заявку на номінацію після LAA та є сумніви як вірно заповнити поле Program completed у розділі Education history. Одразу скажу, що пошуком користуватись вмію, але відповіді не знайшов. У мене 2 дипломи: бакалавр 2005 р. і спеціаліст 2007 р. В EOI я не клеймив спеціаліста як магістра (балів вистачає, SWO 73 бали), а вказував Three or more year post secondary degree. Питання №1. Підкажіть, якщо я заповню для обох дипломів бакалавра і спеціаліста Three or more year post secondary degree чи це не викличе у офіцера внутрішнього дисонансу? У дружини 3 диплома: бакалавр 2005 р., спеціаліст 2006 р і магістр 2008 р. Питання №2. Чи буде правильним якщо я заповню таким чином? - Бакалавр - Three or more year post secondary degree - Спеціаліст - Three or more year post secondary degree - Магістр – Master’s degree Наперед вдячний за відповіді.
-
Якщо в ЕОІ ви бакалавр, то і в заявці на номінацію теж ставте бакалавра.
-
Якщо я не помиляюся, то потрібно вказувати лише найвищий рівень освіти! Тобто, якщо є спеціаліст, то бакалавра не потрібно вказувати.
-
Якщо ви в ЕОІ вказали, що ваш найвищий рівень освіти - бакалавр, то додавайте і вказуйте тільки диплом бакалавра. Спеціаліста не вказуйте. Щоб, як ви кажете, не викликати в офіцера дисонансу.
-
Не хочу вас збивати, і дати не вірну пораду, оскільки сама лише на етапі підтвердження диплому у WES. Просто у них на сайті (WES) було вказано, що потрібно підтверджувати лише найвищий ступінь освіти. А от як вірно заповнювати саму форму, на підкажу…