Імміграція до Манітоби
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/united-states.html
-
Police certificate #US
-
Так.
-
Боже, в скільки вам це обійшлося, та чому там не могли отримати довідку?
-
Українською
-
Я как не зайду сюда, всё время кто-то получает справки о несудимости в других странах. Т.к. мне скоро, возможно, тоже такое понадобится посмею спросить, куда и когда это спрашивают?
-
Допоможіть як з intended occupation, я зараз customer service representative і воно не regulated, я не планую звільнятися, поки не отримаю ліцензію лікаря, це роки 2 точно Мені вписати customer service і скіпнути весь цей пункт, чи вписати лікар і розписати як я планую це зробити?
-
Розкажіть хтось вже перепожавався на ворк перміт? Якщо ще маю рік,але хочу поновити поки програма не скінчилась,чи можу податись,щоб отримати знову на три роки від сьогодні?
-
Так, начебто. Я тому і питаю,бо не знаю)
-
А так можно?
-
Як це скіпнути? моя позиція не regulated і я вже в Манітобі
-
I noticed a lot of people giving testimony about the manager helping them earn a huge amount of money from trading. So I decided to give him a try out and to my surprise my first 3days I made more than $18,500 cash out to my Bitcoin wallet. If you're looking for a genuine platform to invest click on the link to contact him now and testify his good works after receiving your profits. @Binary_options_trading3 t.me/Binary_options_tradings1
-
Не треба нічого скіпати. Поверніться в ті розділи і там так і напишіть, що ваша професія не регульована, що ви вже в Манітобі, успішно працюєте, вам подобається, покращуєте англійську, облаштували вже своє життя тут, вдосконалюєте свої навички і т.п.
-
Дякую ☺️☕️☕️
-
Привіт) скажіть, будь ласка, чи таке підходить як сертифікований переклад для подачі на провінційний етап
-
Можливо є хтось кто брав доказ о не судимості з Естонії, та чи зможуть родичі які мешкають там мені з цим допомогти?
-
Ви можете замовити онлайн
-
Чи можна після подачі заявки на PR, по візітор візі полетіти до Польщі і назад?
-
Congratulations, that was quick! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
-
Доброго дня підкажіть,диплома бакалавр треба всі сторінки сканувати ?
22 Jan 2023, 05:40
79832/231938
14 minutes ago