Імміграція до Манітоби
-
готуйте документи, зокрема від ваших родичів. робіть необхідні переклади
-
Дякую
-
Я думала анкету заповнили і дадуть зразу пр😅 Ех, шкода)))
-
подивіться уважно прикріплені файли, там все покроково описано
-
ні, ще лише анкета. потім буде a Letter of Advice to Apply (LAA), потім submit a full application to the MPNP. Applications are thoroughly assessed by an MPNP officer. Successful applicants are nominated by the MPNP. Within 180 days from the date of nomination, make a separate application to the Government of Canada for permanent residence for you and your family.
-
Якусь виписку з банку вантажити треба🙄
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/documents/ тут детальніше
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/
-
Йду я відео перегляну , і не буду мучати вам дурними питаннями. Тут мабуть сто раз про це йшлося
-
Так, щось це важче ніж описувалось) Внутрішні паспорти треба перекладати? І шкільні атестати? А є тут хтось хто подавався по EOI-SW і міг би напистаи в приват?
-
почати треба зі власних свідоцтв про народження, внутрішні паспорти, атестати шкільні і т.д
-
Не жартую, справді йжу читати🤓
-
Ви що жартуєте? Тут всі подаються по "EOI-SW" Хоча б трохи перегляньте закріплені повідомлення, та нарешті вже подивиться то відео. "Подав анкету, та через 2 тижня отримав ПР". Оце ви добре придумали .
-
Далі на федеральному рівні потрібні переклади документів
-
це ваші родичі повинні заповнити
-
Доброго дня, наявність власного житла в Манітобі допомагає при отриманні ПР?
-
Скажіть будь-ласка коротка чи повна має бути справка про несудимість? Та що с дії. Бо коротка вже є перекладена і завірена. А повну треба ще перекладати і завіряти(
-
Я думаю що так, бо це гарний фактор, що ви плануєте жити в Манітобі.
-
Я ще на підготовчому. Ще нічого не подавала. Просто все збираю до купи
-
Федеральний
22 Jan 2023, 05:40
79965/229888
5 minutes ago