Імміграція до Манітоби
-
Також є розписаний сценарій у закріплених повідомленнях. Якщо ви плануєте йте через окрему вибірку ,то добре рахуйте бали. За зв'язок через роботу дають тільки 12 балів. Решту потрібно добрати іншими категоріями: освіта, вік, мова, робота поза Канадою. Якщо ви не зможете підтвердити досвід роботи поза Канадою чи освіту, чи мова слабка, то вам підходить SWM
-
-
Я вже писав: окрема вибірка для українців підпадає під більшість критеріїв SWO. Існує дві програми: 1) Skilled workers in Manitoba: потрібно працювати 6+ місяців. 2) Special immigration measure for Ukrainians ("SWO" критерії). Можна подаватися відразу, якщо є зв'язок із провінцією. Як податися по окремій вибірці? Мати близьких родичів у провінції Або відпрацювати 6 місяців фултайм і тоді подаватися (перевага: відсутність прив'язки до роботодавця, але ви повинні набирати 60 балів для цієї вибірки)
-
Саме з цього й питання, бо лбди усе заплутати. Поки я не прочитала усе на сайті,то інформація з чатів була начебто swo, це программа,на яку иреьа подаватись через 6міс роботи і продовжувати роботу. Роботу факту ж це програма для людей, що не у Канаді зараз
-
В мене родичі в Херсоні, і дзвонили,казали,що зараз як чують російську мову,то починають дуже нервувати, і не безпідставно!
-
Підкажіть, будь ласка, в Reference Latter як правильно написати відомості про зарплату. Що саме мається на увазі, верніше, за який період вказувати? Якщо протягом 10 років в компанії займала різні посади і мала різну винагороду - як правильно це розписати?
-
Привіт. Питання для тих, хто подавався на новий WP для заняття обмежень. Вам приходив такий лист? Трохи не розумію що значить continue working with the same conditions (ie. employer and occupation), в нас де він відкритий, не прив’язаний до працедавця