Імміграція до Манітоби
-
Гроші назад за номінацію через скільки часу отримали?
-
Якщо у вас є ворк перміт і ви в Канаді, то ви тимчасовий резидент Канади з моменту отримання цього ворк перміту.
-
Можливо ви мен підскажите, щодо WES? Я вже замовила у WES підтвердження диплому. Але до кінця не можу зрозуміти, чи потрібне воно для подачі на провінційну програму… бачу, що усі пишуть лише переклад диплому
-
Це треба тільки тоді, коли подаєтесь через ЕЕ. В іншому випадку завіреного перекладу достатньо Я робила свій Вес більше року тому і тоді всю інформацію збирали по крупинками. Т.я. в мене спеціаліст, то я тоді не мала точної інформації, як це оцінюється, то зробила оцінку. Це травень минулого року, тоді ще навіть люди не встигли 6 місяців на подачу відпрацювати
-
Скажіть, будь ласка, якщо в класифікації NOC назва професії трохи відрізняється від назви в контракті робочому, але сенс той самий: тобто перелік виконуваних функцій співпадає, то чи не буде це проблемою при подачі на PR?: В NOC пише "processing worker",а в контракті написано "technician"? "
-
Есть вопрос по поводу proof of funds, может кто сталкивался. Указано что на провинциальном этапе нужно иметь 10к + 2к на доп. человека и bank statements за последние 3 мес. для подтверждения фин. стабильности. Это означает что нужно держать 10к+ на счету в течении 3 мес. до подачи, или главное показать стабильность заработка и достаточно иметь 10к к моменту подачи (допустим последний bank statement -10к, а 3х месячной давности - 8к баланс)?