Імміграція до Манітоби
-
це міграційний центр?
-
Підкажіть, будь ласка, як можливо виправити, цю помилку? Дякую !
-
дякую!!!
-
Так
-
Товарищі, чисто для перевірки, якщо бали на селпіп дженерал 4,5,5,6 то оверол 4? коли на мпнп вже подаємо все
-
зрозумів ,а підкажіть 3 місяци тому в мене було наприклад 5 тис. десь півтора місяці тому продав авто на день стейтментку буде 11-12 тис .НЕ буде у офіцера ніяких питань?
-
Так воно ж вам каже, що вам треба поміняти свій статус в інформації про себе, на воркер. Ви поставили візітор? Треба підгрузити ворк перміт, якщо в тій ділянці не грузили, бо його кілька раз треба
-
Дякую, знайшов цей пункт.
-
Всім привіт ! Підкажіть до яких лімітів в рік потрібно заробляти щоб отримати повернення податків?
-
Та не все так просто. Немає певних лімітів. Залежить від складу сім'ї, скільки дітей, скільки грошей/податків ви заплатили з усієї родини, скільки витратили на медицину і т.д.
-
В мене через декілька годин прийшов. Ввечері оплатила, рано утром прийшов лист.
-
Скажіть, будь ласка, через скільки годин/днів приходить номер файлу після оплати номінації?
-
Підкажіть , хто сабмітив фед етап нещодавно ? Ви сплачували біо ? Бо я - ні , думав , що спочатку мав би запит прийти, може зарахують ту що на куает була А зараз хвилююся
-
підскажіть, будь ласка, зараз заповнюю документи у розділі освіта після етапу LAA. у мене було декілька навчальних закладів (школа, гімназія і ліцей). у кожному закладі я вчилася певну кількість часу, то мені вказувати початок ліцею як high school (9-11 клас) чи гімназію яка була з 5 класу? чи взагалі потрібно кожен заклад вказувати окремо?
-
Настырного дня
-
Дякую
-
Добрий день. Якщо буде щось потрібно вони спитають після Надання AOR.
-
А де якщо що можна буде тоді її сплатити , якщо спитають ?
-
Дуже багато.
-
Дякую Тобто це ок процедура та вона не призведе до затримки ? Просто думаю , може зарахують ту біо що була на куает Випадки вже були
22 Jan 2023, 05:40
80184/230163
4 minutes ago