Імміграція до Манітоби
-
Боже, якщо вам тут все так не подобається, то ідіть і гугліть собі адвоката, консультанта, хоч кого Але не треба тут своє гівно розкидати, сотні людей тут знаходять допомогу щодня і дуже вдячні за це
-
LOL. Я один із адмінів чату )
-
Ок, якщо це такий кримінал... "Прихована реклама" - взагалі вперше в житті таке поняття почув
-
Ясно
-
Час від часу йдуть такі види про рекомендацію платних послуг від адвокатів чи консультантів. Будь ласка, ви можете гуглити чи шукати у ФБ, але користуйтеся виключно ліцензованими консультантами. Багато хто навіть не уявляє, яка потужна кампанія ведеться, щоб закрити чи дискримінувати цей чат, бо він відбирає хліб 🍞 у різних імміграційних компаній.
-
Ти теж адмін?
-
Ооо, була підозра, що мають бути незадоволені "консультанти" цим чатом. Дійсно, цей чат вже заощадив сотні тисяч доларів українців у Манітобі. дяка адміністраторам і волонтерам!
-
Доброго ранку,на подачі мpnp за який період треба надата paycheck? 3 місяці? Дякую наперед)
-
Були 2 канадці , розмовляли фантастично і все було зрозуміло , морально ніхто не тиснув, якщо порівнювати з Україною .
-
Доброго дня. Цікавить досвід людей, які вже здавали IELTS у Вінніпезі. Як вам були ваші екзаменатори зі speaking? Бо в мене якось в Україні був ірландець з нежиттю та зрозуміти його було дуже важко
-
Дещо відмінний досвід - екзаменатор мала аж надмірно чітку артикуляцію.
-
Жінка потрапила на афроамеріканку. Було важко.
-
Я вже легко розумію індуський англійський, але африканський-це рівень "Бог". У нас на курсах навіть вчителька по 2-4 раза переписувала африканського студента, що він сказав, а розмова в нього була вільна. Але там оці цокающі і клацающі звуки....
-
Якщо є ще одне громадянство,крім українського, то чи треба коли заповнюєш номінацію скидати скани другого паспорту? І якщо треба, то в Others ? Чи ні ? Дякую
-
В мене був канадець, темношкірий. Я його розуміла авжеж добре. До того ж, він мені всіляко старався допомогти 😁🤝
-
Раніше лякали індуськими екзаменаторами, тепер ще буду молитись щоб не потрапити на африканських. А в якому центрі ви здавали?
-
Обов'язково на федеральному етапі вказати всі наявні громадянства. Щодо номінації, то там вроді не можливо вибрати кілька громадянств.
-
Була жінка канадійка, але дуже сильно поспішала і вся розмовна частина була поспіхом. Аж ніяк не схоже на відео здачі екзамену на ютуб чи як я з викладачем готувалась🙈
-
Та він наче тут один
-
Так, 3 міс. Але, здається, то не обов'язково.
22 Jan 2023, 05:40
80290/233483
about 2 hours ago