Імміграція до Манітоби
-
Дякую,зрозуміла
-
Перша вибірка це LAA. Далі після того як ви додаєте документи всі уже йде номінація від провінції. А після цього федеральний етап
-
Аааа) нє, хоча було б весело якби воно як в гугл док робило😂
-
Просто там вище написали, ніби взагалі підказує вірний варіант 😀
-
В подальшому ви не можете подаватися на номінацію окремо. Ви повинні визначити, хто буде йти головним аплікантом. Якщо подається сім'я, то має бути один головний аплікант. Все, що ви написали, це про ЕОІ і все. Автоматичний відбір.
-
Підкажіть на єтапі номінації треба внутрішній український паспорт ?
-
І ще одне питання ,якщо моя дружина вчилася 9 класів потом пішла у коледж,в неї атестат с 9 класу і атестат с коледжу ,мені потрібно переводити атестат с 9 класу і десь його добавляти ?
-
Доброго дня, хто може підказати що і як заповнюється у self-assessed score та у self- assessment chart? Language score Overal як вирахувати? Просто математично?
-
Дякую
-
На федеральному
-
Якщо у вашому тесті нема, то просто середнє арифметичне
-
Дякую
-
Дякую вам за відповідь 😊
-
Без додаткового запиту від офіцера нічого наново проходити не треба
-
Всі документи про закінчення школи потрібні, на всіх етапах потрібні лише скани
-
Доброго дня, підкажіть хібі треба ще раз проходити медичний огляд,якщо пройшов рік як тут в Канаді
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка для подачі на PR потрібні мої дипломи і атестати зі школи. Вони в мене залишились в Україні. Чи підійдуть скани цих документів?
-
Всім привіт.Підкажіть будь ласка,можливо хтось знає або у когось була така ситуація. Знаходжусь в Канаді вже 3 місяці,але потрібно поїхати в Україну на пів року(у зв‘язку з навчанням в універі) чи не буде проблем з ворк пермітом при повторному в‘їзді з таким великим терміном моєї відсутності.І чи дозволять в‘їзд взагалі Наперед Дякую😊
-
Дякую
-
Зверніть увагу на те, що вам пан Wes вище писав Якщо ваш чоловік вже подався на імміграцію, ви вже не маєте права іти окремо Може вам є сенс відкликати свою першу заявку і податися наново всією родиною. Бо і на самому сайті MPNР чітко пише, що ви не можете ділити родину на 2 заявки
22 Jan 2023, 05:40
80350/233497
about a minute ago