Імміграція до Манітоби
-
Не думаю , що це щось змінює для офіцера . Чи магістр , чи бакалавр ( для дружини ) . Якщо будуть питання скажете , що не можете додаток знайти, хоча дуже сумніваюсь , що вони будуть .
-
Доброго дня! В графі program name про школу (1-11 класів) що писати? Дякую!
-
@houdini999, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ваш диплом не відіграє ролі для балів , я б бакалавра написав та і все.
-
Тобто якщо я вирішу залишитись і працювати поки розглядається справа, то 60 балів мене не стосуються і можна спокійно подаватись, правильно зрозумів?
-
immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/
-
Без грошей - інша програма SWM. Там бали рахують інакше.
-
Не маєте достатньо грошей і збираєтесь продовжувати працювати - йдіть по SWM
-
Треба показати стан Вашого рахунку за остані 3 місяці. Я брала в банку довідку про стан свого рахунку. Та завантажила онлайн три останні стейтменти по чекінг акаунту.
-
Дружина брала в день подачі на номінацію , за останні з місяця .
-
Не після номінації, а після LAA. На період завантаження документів
-
Виписку з банку коли краще брати?
-
Це після нлмінації ?
-
Всі додають , там цілий розділ є на це .
-
А ще підкажіть, по програмі де треба 10 тисяч на головного апліканта ітд, то ми виписку з банку повинні взяти чи вони самі чекнути що у нас є Ці Кошти?
-
Якщо роботодавець відповідає вимогам і він вам дає довгостроковий контракт (чи безстроковий - виправте хто знає).
-
Думаю у них просто відпустки. Тут ніхто нікуди не поспішає:)
-
В такому випадку ,можливо через 6 місяців з моменту подачі їм треба писати . Дійсно, листи вже не допомагають , мабуть у них завал .
-
Це треба було і на номінацію і на Permanent resident. Потрібно просто взяти нову справку, завантажити нові стейтменти
-
Там також гроші враховуються. 10 на основного та по 2 на кожного члена сім'ї
22 Jan 2023, 05:40
80445/230493
6 minutes ago