Імміграція до Манітоби
-
9 класів як правильно вважається? Дякую
-
Хтось має практиичний досвід?
-
Але конкретики ніякої. Можуть взяти (а можуть не взяти?) І який інколи їм підходить - не ясно.
-
Так, дякую, знайшов Skilled workers applying on the basis of ongoing employment in Manitoba must still provide documented proof of settlement funds in their name. However, the MPNP will consider your current income, so you may not necessarily be required to meet the minimum required amount of $10,000 plus $2,000 per accompanying family member.
-
Там є шанс що можуть взяти до уваги зарплату Якщо я правильно зрозумів Уточніть, будь ласка, хто точно знає
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка. Восени планую розпочати заповнювати EOI, буду йти по SWM. Є кілька питань: 1. Якщо наприклад зараз почати потроху заповнювати EOI, а закінчити у жовтні, наприклад. Чи є якісь ліміти по часу? 2. У закріплених повідомленнях є лінк на перелік документів на провінційний етап, але там у списку є довідка про несудимість, та інші документи, які як я зрозумів потрібні вже на федеральному етапі. Чи є якись список тільки того, що дійсно потрібно на провінційному етапі?
-
Дякую Конкретніше моя ситуація. Наразі збережень нема. Є поточна зарплата. Роботодавець дасть лист щодо працевлаштування. Чи є сенс подаватися без заощаджень?