Імміграція до Манітоби
-
Я кажу саме про спікінг Він важчий ніж у аелтс , і головна відмінність що чутно інших. Якщо вам було нікого не чутно - то вам поталанило. У мене було дуже голосно. Для багатьох це проблема , важко концентруватися. У нас ніхто пошепки не відповідав, позаду мене був хлопець з Індії , він майже кричав у мікрофон
-
Я здавала в Києві IELTS Academic (на той чай думали про навчання), а в Вінніпезі CELPIP General. Мені набагато легше дався CELPIP. Мені набагато більше сподобалось розмовляти з комп'ютером, аніж з людиною. Мені пощастило з групою, всі розмовляли доволі тихо, не заважали.
-
Вітаю. Хотіла б пересвідчитися, що мислю вірно. Якщо я не клеймлю досвід ФОП для отримання балів, чи правильно розумію, що можу взагалі ніяких документів не надавати в якості підтверждення? Я б хотіла написати пояснювальний лист, чому цей стаж не підходить для отримання балів і не клеймиться, але не хочу збирати купку доказів, якщо це не потрібно по суті. It's ok?
-
Вітаю! Тільки що побачила що при заповнені на EOI переплутала прізвище з імʼям. Що робити 🤦🏻♀️
-
Наново. Це серйозна помилка, яку ви не виправите і MPNP також цього не виправить. Додам. Дехто не виправив і номінація була видана на таке неправильне ім'я. На федеральному етапі IRCC звернуло на це увагу і попросило апліканта звернутися до MPNP для виправлення. Аплікант чекав десь 2 місяці на виправлену номінацію.
-
Які вимоги щодо сканування документів і де в Вінніпезі найкраще то зробити.. Іду на наступному тижні всі документи, які маю сканувати
-
Або ж є можливість їм відразу тут написати про помилку ? Тільки не знаю як и де можно до них звернутися
-
То треба чекати поки 60 днів не пройде?
-
Питання по роботі, якщо людина працює full time на гуманітарну організацію в Манітобі, і в роботі бувають відрядження в Європу, чи це буде рахуватись за стаж 6 місяців?
-
Океан інформації. Крута економія
-
А для чого писати таке резюме?