Імміграція до Манітоби
-
100 Adelaide, Manitoba R3A 0W2
-
в I migration Center можна
-
це при знятті з банкомату правда злотий, а не долар США
-
Якщо ви йдете по SWM і ваша аплікація у процесі розглядну на НОМІНАЦІЮ, то ні. Після отримання НОМІНАЦІЇ будь-яка зміна роботи йде через офіцера. Вам 500 балів дається за ongoing employment. Втрата роботодавця під час розгляду номінації може призветси до відклкання аплікації. Якщо так сталося, що у процесі розгляду номінації вас звільнили, то ви повідомляєте це офіцеру, додаєте всі довідки від роботодавця. Вашу аплікацію ставлять на on-hold, дають від 30 до 60 днів знайти нового роботодавця, перевіряють чи той роботодавець відповідає умовам програми. Тільки тоді відновлюють вашу аплікацію.
-
Підскажіть будь-ласка де можна знайти інформацію про це , дякую
-
Доброго вечора в мене питання , наприклад якщо я попрацював 6 місяців , і почав подавати документи чи можу я міняти роботу і спеціальність поки йде процес обробки документів? Дякую
-
На сайті IRCC робите запит на новий wp без обмежень. Надішлють його поштою на вагу адресу
-
Медогляд повинні пройти протягом 90 днів. Після медогляду можете не знімати обмеження в work permit, якщо не працевлаштовуюєтеся на ті спеціальності, на які обмеження
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, де можна знайти детальний перелік документів та вимог до них на номінацію від провінції по напрямку Skilled Worker. Можливо погано шукаємо. На сайті immigratemanitoba.com поки не знаходимо повної інформації і залишаються ще запитання. Поділіться, будь ласка, лінками на офіційні джерела, якщо комусь вдалось це знайти. Вибачте, якщо питання повторюється.