Імміграція до Манітоби
-
та впускають без проблем, тільки майте з собою дозвіл на роботу.
-
Напішить, будь ласка, як повернетесь до Канади - нормально впустять, без питань? Теж плануємо у відпустку кудись полетіти, та й теж хвилюємося
-
Мабуть треба також від заощаджень відрахувати не погашений баланс по кредитній картці (якщо такий є) і вказувати вже цю суму?
-
Зробити кольоровий якісний скан і нічого не треба забирати, ви все подаєте онлайн
-
Тому і питаю ,можливо в когось подібна ситуація і знає як все вирішити ...забрати сертифікат у дитини і лишити без документів ?
-
Ви дивилися список документів для двох етапів? Birth certificate є одним із головних документів не тільки під час отримання ПР, а й при подачі на громадянство.
-
Хто знає як з свідоцтвом про народження , вимагають на Піар, якщо дитина проживає в іншій країні з матір'ю,копія підійде для перекладу і подачі ?Оригінал тільки один ,якщо замовити через дію то перша копія буде не дійсна , Тай взагалі немає можливості відібрати з почти якщо замовляти через дію
-
Теж цікавить
-
Доброго дня, є свідоцтво за 9 клас і атестат за 11 класів , потрібно обидва чи тільки атестат? Дякую.
-
Доброго дня! Маю таку ситуацію, що порадите, що думаєте. Вже 3 місяці працюю в юр фірмі на посаді Legal Assistant, коли приймали мене на роботу, нажаль, не повідомили що фірма закривається, повінстю припиняє своє існування в кінці вересня. Юрист, асистентом якого я є, переходить до іншої фірми, більшої. Я, як нова людина проходила в тій фірмі ще одну співбесіду та отримала офер на ту саму посаду, але я буду асистетном іншого юриста. Питання: Чи можливо ці всі місяці поєднати? Щоб не починати відлік 6 місяців знову?
-
Ніби тільки за 11-й
-
Принаймі для SWM точно доведеться знову починати відлік 6 місяців
-
Ні, ви ж фактично змінюєте роботодавця Одна фірма перестає давати вам роботу, інша починає
-
Не можливо. І спецвибірка і SWM вимагають 6 місяців роботи на того самого роботодавця
-
Але так, ви праві
-
Це вже буде моя третя робота🫠🫠🫠
-
Нічого страшного. У вас є робота - це головне. А три місяці особливо погоди не роблять
-
Дякую за відповіді
-
Зрозуміло, шкода
-
SWO аналогічно, бо стаж менш, ніж півроку не зараховується
22 Jan 2023, 05:40
80616/235278
5 minutes ago