Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, я шукав в чаті, але не до кінця зрозумів Коли ти не клеймиш бали за досвід роботи, ти робиш резюме, де пояснюєш чому не можеш підтвердити досвід В мене питання. На кожна роботу робити окреме пояснення чи потрібно потрібно одне на всі?
-
У дочок -візитор , у мене- ворк
-
Привітик. Може хтось підкаже: Коли нам заповнювали ліцензію на шлюб тут, нам сказали вказати по-батькові. І я, скоріш за все, випадково проспелила Romanovich. Але ж з української то має бути Romanovych. Хоча своє та всіх батьків вказала з української 🤦🏻♀️ Тепер в інших документах також перекладати як Romanovich, щоб було однаково. Чи якось можна залишити лише marriage certificate в такому варіанті? Thanks in advance 🤗
-
Мій PR підтвердили Це мій timeline: PNP, non-Express Entry STEP 1. Provintial CELPIP Test- Feb. 05, 2023 Expression of Interest (EOI)- Feb. 10 Letter of Advice to Apply- Feb. 23 MPNP – Application Confirmation- Mar. 28 MPNP - Application File Number- Mar. 29 Certificate of Nomination- May 05 STEP 2. Federal PR Portal (PR application)- May 18 Medical exam request letter- June 20 Medical exam date- July 10 Medical exam approval- July 21 IRCC Permanent Residence Confirmation Portal- Aug. 14
-
Тоді переформулюю: скажіть, будь ласка, де дізнатися покроково, як зробити евалюацію диплому для можливої подальшої роботи за спеціальністю?
-
Там написано, для імміграції. А якщо для роботи, то якось інакше? Мені для роботи потрібно
-
Дякую!
-
Скажіть, будь ласка, де можна докладно почитати про евалюацію диплому в WES?
-
Overall не 20, там треба вказувати найнижчий Ваш бал. Там 4.
-
Дякую!
-
Якщо подаєтесь через провінційну програму Манітоби, то перекладу дипломів і додатків достатньо.