Імміграція до Манітоби
-
Я готувалась по відео на цьому каналі
-
youtu.be/LqZmaYwMASU
-
www.metv.cool/celpip www.youtube.com/watch?v=OpgEpe-wKow Цей YouTube канал допоможе пiдготуватися до тесту CELPIP, та сайт де можна придбати книги в pdf. Дуже рекомендую
-
доброго дня! допоможіть розібратися будь-ласка у відповіді від MPNP. я їм написала що припустилася помилки переплутала прізвище з ім'ям і що вже заповнила аплікацію на номінацію де виправила помилку та написала коректно. ось що вони відповіли Your Date of Birth and Name can not be altered once an EOI is submitted. If you are drawn from the pool, it can be corrected at that time. Check your EOI if you entered your name and date of birth correctly. To view your EOI, go to Review and Submit, Submit Application, Review EOI-SW. If the name and date of birth is correct then you can ignore the error message and proceed to submit your application. If your date of birth is incorrect, then you must recalculate your EOI score to check if you still meet the minimum score for the draw when you received your LAA. If you still meet the minimum score for the draw, then you must proceed to submit your application. However, if you no longer meet the minimum score for the draw, you must decline your LAA by sending an email to this address.
-
Доброго ранку всім)) я працюю в банку і мій банк злився з іншим , пр факту я нічого не міняла, отримала джоб оффер(тим заднім числом як мене прийняли) , контракт і пояснювальний лист від роботодавця, що це просто поглинута компанія і я маю фултайм з 12 грудня 2022 , це ж не буде проблемою, як думаєте?) Дякую наперед 🙏🏻
-
То значить можна продовжити подачу на номінацію?
-
РОБОТА ‼️ JOB❗️ Kelowna city📍British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». M знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати мені своє резюме на пошту на імʼя моєї колеги Анни. [email protected] Всім гарного дня
-
РОБОТА ❗️❗️❗️JOB !❗️❗️❗️ Kelowna city ® British Columbia, Canada Доброго дня, мене звати Вікторія Працюю в агенції з працевлаштування «Express Employment Professionals» Ми наймаємо зараз. Потрібен працівник на склад! 25$/год В місті Келовна Потрібні 10 чоловік (бажано фізично сильні) англійська на рівні розуміння, робота на складі (бажано досвід роботи на складах). Ми є рекрутинговою агенцією «Express Employment Professionals». Mи знаходимося у Вінніпезі, але на даний момент у нас є ордер від Британської Колумбії. місце розташування: 235 Beaver Lake Rd, BC KELOWNA. Спочатку вам потрібно надіслати своє резюме на почту [email protected] Всім гарного дня
-
Через універ робив. Зайняло біля 2 тижнів. Оплата щось біля 60 грн. Шедевр- сшитий золотими нитками, з англійським перекладом
-
Мені в універі робили дублікат додатку. В мене теж його не було.
-
Дякую, Знайшла свої атестати