Імміграція до Манітоби
-
Як раз така ситуація може бути. Чоловік працює по факту як механік з обслуговування обладнання( і електрик) і на роботі пропонують писати 72400, це TEER 2. Але ж коли їм подзвонять, то звичайно скажуть, що він там лампочки міняє та маслом детальки капає. Що тут писати? По факту роботу виконує високо кваліфіковану, але то треба документи. Тоді краще відразу писати простішу TEER, навіть якщо це не співпадає із реальністю? 🤷♀️
-
Дякую ❤ Треба із роботодавцем це з'ясовувати. Але їм не хочеться писати список обов 'язків, тоді на дурничку не вдасться отримати роботу інженера за оплатою 20 баксів на годину
-
На мою думку, краще здати англійську, навіть якщо teer2. Це дасть більше балів та більше шансів бути скоріше вибраним з пулу SWM.
-
Він у Канаді відновлює роботу станків та іншого обладнання, працює із трансформаторами. І роботодавець просто каже: я такий щасливий! Тобто по факту це робота людини із ліцензією. Там на підприємстві взагалі не має ліцензованого електрика, щоб типу під ним працювати.
-
Тобто якщо в мене наприклад борг по кредитній карті у цьому місяці 400$ які я ще не погасила, то мені не вказувати це? Більше немає кредитів ні на що.
-
Дякую!