Імміграція до Манітоби
-
Дякую ❤ Треба із роботодавцем це з'ясовувати. Але їм не хочеться писати список обов 'язків, тоді на дурничку не вдасться отримати роботу інженера за оплатою 20 баксів на годину
-
На мою думку, краще здати англійську, навіть якщо teer2. Це дасть більше балів та більше шансів бути скоріше вибраним з пулу SWM.
-
Він у Канаді відновлює роботу станків та іншого обладнання, працює із трансформаторами. І роботодавець просто каже: я такий щасливий! Тобто по факту це робота людини із ліцензією. Там на підприємстві взагалі не має ліцензованого електрика, щоб типу під ним працювати.
-
Тобто якщо в мене наприклад борг по кредитній карті у цьому місяці 400$ які я ще не погасила, то мені не вказувати це? Більше немає кредитів ні на що.
-
Дякую!
-
Йому роботодавець може дати нового листа с посадою teer2 і вкащати строки з початку працевлаштування.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо зараз чоловік працює, і в нього TEER 4 (вже 4 місяці працює), але можуть підвищити і буде TEER 2. Щоб не здавати англійську для подачі на PR, йому треба буде ще пропрацювати 6 місяців? Дякую.