Імміграція до Манітоби
-
Він у Канаді відновлює роботу станків та іншого обладнання, працює із трансформаторами. І роботодавець просто каже: я такий щасливий! Тобто по факту це робота людини із ліцензією. Там на підприємстві взагалі не має ліцензованого електрика, щоб типу під ним працювати.
-
Тобто якщо в мене наприклад борг по кредитній карті у цьому місяці 400$ які я ще не погасила, то мені не вказувати це? Більше немає кредитів ні на що.
-
Дякую!
-
Йому роботодавець може дати нового листа с посадою teer2 і вкащати строки з початку працевлаштування.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, якщо зараз чоловік працює, і в нього TEER 4 (вже 4 місяці працює), але можуть підвищити і буде TEER 2. Щоб не здавати англійську для подачі на PR, йому треба буде ще пропрацювати 6 місяців? Дякую.
-
Якщо перекладати можна буде вказати Анна,чи як?
-
Доброго дня,підкажіть не буде проблемою якщо у свідоцтві про народження я Ганна,а по паспорту Анна.Свідоцтво потрібно же буде перекладати
-
Ну і рідінг треба здавати з холодним сердцем. Всі завдання видаються "виделкою". Перший текст легкий, другий середній, третій важкий. Їм треба в межах одного разу взнати і що в людини бал 3, і що 9. Тобто допустити помилки в важкому тексті не проблема, якщо ціль "пройшов і добре", але якщо налажати в легкому, то потім вже не наздогнати, бо складність завдання підвищиться. Хто хоче підтягнути reading Rd.com Readersdigest.ca Одна стаття в день, виписати нові слова. Місяця через два можете розраховувати на "що було плюс два бали". Читання окрім як читанням не підтягнути
-
Я такий тест і на рідній мові за 10хвилин не сдам,а еще треба на лист відповісти від імені того кому він адреси схований де в тессті немає чіткої відповіді, але ты маєш здогадатися що там Sofi відчувала сто років тому коли змінила роботу і вчитувася кожен параграф в пошуках цього сенсу
-
В будь-якому випадку саме рідінг - лотерея. Так, треба знати, як саме виконуються завдання, але Якщо на спікінгу не знаєш слова, то можна перефразувати. На рідінгу якщо багато незнайомих слів - можна зливати воду. Якщо текст про тваринок такий гарний, то легше. Але що попадеться - ніхто не знає. Бо там залежить вже від словникового запасу дуже серйозно. Багато років тому здавав сам академічний ielts. Текст про генетику. І не "татко світлий, мама темна, дитинка гарна", а повна жесть накшталт "в еукаріотах інформація днк знаходиться в ядрі і входить до складу хромосом, а також в кліткових органелах". Яущо б не друга освіта з біохімії, летів би як фанера над парижем.
-
Заздрю ,я готувалась ,але більш до itels і мені дуже не повезло на рідінгу з текстами,я думала що завалила все зразу ,але здала )
-
Пане Dmytro дуже дякую за це: t.me/ManitobaLife/189245 Я півтора роки тут просидів і вже думав що в мене немає опцій з манітобою. А так наче можна спробувати.