Імміграція до Манітоби
-
-
Вибачте, що не по темі, але може в кого є досвід. Можливий такий розвиток подій. Я лікар і працювати не зможу. Моє хоббі авто. Тож, я з можу без освіти але з розумінням, що і як, працевлаштуватись наприклад помічником автослюсара? Чи зможу в процесі ліцензуватись на автослюсара, чи це тільки після PR і навчання?
-
Ну в моєму випадку нас тільки двоє і обоє плануємо працювати, спочатку напевно на мінімалці, але розвиватись плануємо
-
-
Але ж я так розумію, що якщо робота є і зарплата є, то можуть врахувати і не вимагати саме залишку на рахунку?
-
Залежить від програми. Те що ви скидали, то для тих, хто має ЕЕ. Якщо ви по SWM, то треба 10к на основного і по 2к на кожного члена сім'ї. За SWM я не знаходжу інформації, скільки вони повинні бути на рахунку.
-
Де я написав, що непотрібно?
-
Дивіться вище. Виписка за мінімум 3 місяці, а баланс за 6. Але це для тих хто йде через ЕЕ
-
Ну не знаю, ніхто так і не спростував. Але логічно, що якщо вимагається певна сума, то вона повинна бути протягом певного періоду, навіщо тоді брати виписку за шість місяців? Якщо це неправильне трактування, то може хтось спростує. Нам тільки від цього краще 😊
-
Там сказано про середній залишок за пів року, а не саме про те що 16 тис повинні пролежати 6 міс
-
Якщо через SWM, то за Settlement funds можуть зарахувати вашу зп. Або 10к за основного апліканта, та по 2к за кожного члена сім'ї
-
Дивіться тут: immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/ Нижче є ноте, що якщо через ЕЕ, то треба щоб Settlement funds відповідали LICO, а там вже інші суми.
-
Зараз ми говорили про swo і що там потрібні кошти. В swm на скільки я зрозумів такої чіткої потреби нема, але все ж таки можуть в запросити. Через swo для українців зараз простіше я так розумію
-
То якщо ви через ЕЕ будете йти.