Імміграція до Манітоби
-
Номер файлу на федеральному етапі - це AOR
-
Поки про це мови не має…
-
всім привіт. тільки почали думати про ПР можете зорієнтувати в 2х питаннях: 1. скільки часу приблизно займає процес від моменту подачі до моменту отримання ПР? 2. чи можна покидати країну (і на які терміни) після подачі в ппріод очікування піару дякую
-
Зрозуміло. Дякую. Бачу,що буде син поки користуватися тим,що є. А є надія,що такий центр відкриють в Канаді?
-
Вітаю. а в якому форматі потрібно фото для express entry завантажувати? є варіант відсканувати де буде дата фото та мої прізвище з датою. а другий варіант - це просто завантажити фото, яке в staples зробив. Що краще?
-
Ааа, ок. Дякую!
-
Це буде лист на пошту з номером файлу та інструкціями, як прилінкувати вашу заявку до порталу
-
В Канаді, на жаль, поки не має центру. Найближчий до Канади - це центр у Мадриді
-
На сайті вказані всі адреси У деяких країнах є декілька центрів у різних містах pasport.org.ua/
-
І останнє питання,будь ласка. В яких ще країнах Європи є така установа?
-
Якщо я зробив помилку в заповнені EOI-SW! Її вже не можна виправити?
-
Якщо відкриється в Канаді (всі тримаємо за це кулачки) , то Ваш син із легкістю зможе собі обміняти ID-паспорт. То коли виповнюється 18 і до цього ніколи не було внутрішнього паспорту - вже набагато важче. То робиться лише в Україні в ДМС.
-
1. 1-3 роки. 2. Можна їздити у відрядження чи відпустки. Ви повинні бути працевлаштовані весь час до отримання ПР.
-
До моменту отримання LAA, ви можете виправити помилку
-
Я вже отримав і заповнив майже всю інформацію, я можу відкрити новий акаунт зараз чи тільки через 60 днів?
-
дякую
-
Доброго дня підкажіть Мені сказали що свідоцтво народження старого зразка не завіряють Та що робити якщо нема оригіналів деяких з собою це проблема ?
-
Help! Втрачений паспорт на ім'я Shadi Musa Ibrahim. Мій телефон 204-951-7284.
-
Це для перекладу ви маєте на увазі?
-
У партнера університет не закінчен через вимушену релокацію. Зараз заповнюю анкету на номінацию й турбує питання чи можна взагалі про цей універ ничого не вказувати ? бо документів жодних немає, а клопот зайвих не бажано
22 Jan 2023, 05:40
81253/231681
3 minutes ago