Імміграція до Манітоби
-
Якщо через SWM, то за Settlement funds можуть зарахувати вашу зп. Або 10к за основного апліканта, та по 2к за кожного члена сім'ї
-
Дивіться тут: immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/laa/ Нижче є ноте, що якщо через ЕЕ, то треба щоб Settlement funds відповідали LICO, а там вже інші суми.
-
Зараз ми говорили про swo і що там потрібні кошти. В swm на скільки я зрозумів такої чіткої потреби нема, але все ж таки можуть в запросити. Через swo для українців зараз простіше я так розумію
-
То якщо ви через ЕЕ будете йти.
-
Так я і читав. Там не сказано, що кошти повинні лежати 6 міс, а знизу Ваш коментар, що повинні
-
Вибачаюсь якщо це не так і ввів когось в оману
-
Вверху додав коментар розміщений в цій групі, його так ніхто і не спростував, тому так у мене в голові і відклалося
-
Ну дана програма вже не виглядає такою простою. На двох треба мати більше 16000 доларів. Які ще до речі повинні полежати на рахунку 6 місяців. Продати зараз щось в Україні ще та затєя🥴
-
Введіть запит в гуглі. Мені просто в новинах в вересні вибивало як рекомендовані
-
Вчора десь читав, або в цій групі або на сайті mpnp
-
Де ви знайшли про пів року, щоб гроші лежали на рахунку?
-
Дай Боже, все що від мене буде потрібно я все зроблю, головне щоб дали змогу і часу вистачило. Хай це буде і 5 років, але щоб було
-
У вересні. Конкретно не були сказано про українців, просто було сказано про нову програму, але я думаю вони будуть враховувати що приїхало більше всього саме українців
-
З мене уже 2 роки сміються і говорять, що "якби уряд Канади знав як ти туди хочеш то паспорт дали б відразу".