Імміграція до Манітоби
-
Дякую :)
-
Тільки якщо це ваш бакалавріат
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи можна отримати додаткові бали за диплом масажиста для номінації по SWM ?
-
І це не має ніякого сенсу, бо бали ви за це не клеймите
-
дякую, теж так зроблю, ймовірно, бо під кожний писати детальний опис у мене візьме тиждень)
-
Я не додавала роботу в ті рядки. Просто в пояснювальному листі описала, що зі мною було ці 5 років 😅 все отримала)
-
У мене постійно був статус document request… чи щось таке. Останнє коли запросили було 9 серпня.
-
Дякую!
-
Ніяк. Це не є освіта
-
Скажіть будь ласка чи за час очікування ваш статус змінювався з Submitted/Received/In progress ?
-
Вам відповіли вище як зробити
-
Зрозуміло, дякую)
-
Як document request, то у вас щось просили додати
-
Так… не вистачало документа
-
Я хочу на всяк випадок уточнити 😁 Тобто нічого страшного, що я надам їм всю інформацію з імейлом, на якому я створив аккаунт? Просто з'явитися новий розділ в аккаунті?)
-
На освіту документи не подавали ?
-
Запишіться через Манітоба старт і їдьте без проблем
-
Я також Поділись контактом будь-ласка
-
1. Consent and declaration 2. Birth sertificate 3. Confirmation of nomination 4. Letter of explanation 5. National passport 6. Passport 7. Photo 8. Police sertificate 9. Proof of language proficiency 10. Proof of payment 11. Schedule 4 12. IMM0008 13. IMM5406 14. IMM5562 15. IMM5662 Додатково запросили CV Я звірявся з інструкцією www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/application-process.html Наголошую, що мій список може відрізнятися від того, що потрібно надати Вам. Гарного дня всім
-
Скажемо так, там приймають не наші співвітчизники, я саме за міграційного консультанта
22 Jan 2023, 05:40
81344/230861
4 minutes ago