Імміграція до Манітоби
-
Ніяк. Це не є освіта
-
Скажіть будь ласка чи за час очікування ваш статус змінювався з Submitted/Received/In progress ?
-
Вам відповіли вище як зробити
-
Зрозуміло, дякую)
-
Як document request, то у вас щось просили додати
-
Так… не вистачало документа
-
Я хочу на всяк випадок уточнити 😁 Тобто нічого страшного, що я надам їм всю інформацію з імейлом, на якому я створив аккаунт? Просто з'явитися новий розділ в аккаунті?)
-
На освіту документи не подавали ?
-
Запишіться через Манітоба старт і їдьте без проблем
-
Я також Поділись контактом будь-ласка
-
1. Consent and declaration 2. Birth sertificate 3. Confirmation of nomination 4. Letter of explanation 5. National passport 6. Passport 7. Photo 8. Police sertificate 9. Proof of language proficiency 10. Proof of payment 11. Schedule 4 12. IMM0008 13. IMM5406 14. IMM5562 15. IMM5662 Додатково запросили CV Я звірявся з інструкцією www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/application-process.html Наголошую, що мій список може відрізнятися від того, що потрібно надати Вам. Гарного дня всім
-
Скажемо так, там приймають не наші співвітчизники, я саме за міграційного консультанта
-
Да? Я там бував Пам ятаю як люди мені (тобто нашіспіввітчизники говорили мені шо якщо ти не знаєш як зробити документи(по приїзду) то купляй білєт «обратно» Вже 2 роботи поміняв, і відчуваю себе впевнено Будь добрий прділись контактом
-
Добрый вечір Проведу БЕЗКОШТОВНЕ групове тренування з боксу на свіжому повітрі 🥊( вік - 12+ ) 20.08 у 09:00 ранку Локація - maps.app.goo.gl/PdJRgiXjZuwdb94L9?g_st=ic Рівень підготовки не має значення 🤝💪🇺🇦 Або пишіть в ОП 🤝 Instagram- @boxing_wro
-
Що саме неправильно вказали в заявці на CUAET?
-
В бествестерні є безкоштовний консультант, велком. Правда тільки по попередньому запису
-
Чи є якісь безкоштовні можливо іміграційні консультанти або платні (100cad в годину максимум) З якими я можу зустрітись і поговорити? Якщо в когось є якісь контакти, поділіться, будь ласка Хочу розвіяти страхи З мене пиво в барі +1 514 294 52 84
-
Єдене питання, яке мене турбує Так це те шо людина яка заповнювала заявку на cuaet не вказала дані зі старого паспорту(який я згубив) Я згадав всі історії подорожей, роботи і т д і відправив людині Я мав би сам заповнити цю заявку але я побоявся, так як діло серйозне, найняв людину яка заповнює, але ця людина не вказала правильні дані Виходить ніби шо я на*бав canadian government Але я цього не хотів Як це виправити?
-
Дякую part 1 part 2 назвав
-
Можете поділитися, які документи ви подавали вже на федеральному етапі? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
81352/231682
less than a minute ago