Імміграція до Манітоби
-
після закінчення 6 місяців візьміть в нього Employment verification letter, та сподівайтесь, що там все добре з годинами та налогами. Якщо не впевнені, то з'ясуйте цю інформацію якось в нього, щоб все не дарма було
-
Він має, просто я нічого не підписував
-
Мій бос виписує гроші по чеку який Ніби 30 годин є Але я нічого не підписував, Він говорить шо government know that you work
-
роботодавець повинен мати реєстрацію у Манітобі
-
Вам треба надати всю інформацію, що вони запросили. І все. У вас є аккаунт, але не має доступу до всіх розділів. Не ускладнюйте собі життя на фінальних кроках, коли вже отримали PR :)
-
Для PR
-
Люба підходить, яка фултайм, тобто більше 30 годин на тиждень
-
Іміграція до Манітоби це серцозно. Я хочу Імігрувати до Манітоби. Тут люди питають як заповнити форму в основному тут в групі Я приїхав до канади 3 місяці тому, і в мене є робота, як взнати чи вона підходить під pr
-
t.me/uccmb/100623
-
Employment verification letter, reference letter
-
можна. назвіть ...diploma-1, ...diploma-2,...
-
Доброго дня підкажіть будь ласка в мене диплом на 18 аркушів в один пдф файл до 2 МБ не влазь можу я розбити диплом на 3 файли ?
-
Дякую. А які документи для цього підходять ?
-
Обов'язково має бути дата прийому на роботу і звільнення. Це підтвердження вашого стажу для отриманих балів
-
Всім привіт! Підскажіть будь-ласка які документи підходять для того щоб підтвердити місця роботи у Канаді та Україні при подачі документів на номінацію від провінції. Чи обов’язково в документі повинно бути вказано з якої до якої дати працювали? Дякую
-
Доброго дня. Можливо складне питання... Після отримання номінаціі я подався на федеральний етап на сайті PR Portal. Потім прийшов лист, щоб я зв'язав мою аплікацію на PR Portal з сайтом IRCC Secure Account. Потім прийшов лист з запитом додаткової інформації (включаючи email) для того, щоб вони створили за мене аккаунт на PR Portal. Але в мене вже є там аккаунт, чи треба їм надати email з існуючого аккаунту чи надати зовсім новий email? Підскажіть будьласка
-
Підійде для чого? Для провінційної програмами евалюація WES взагалі не потрібна. Тільки сертифікований переклад диплому (-мів) та додатку
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи підійде оцінка диплому через WES Gateway? Я робила оцінку свого диплому саме через цю програму (документ вище, що вислав мені WES).
-
immigratemanitoba@gov.mb.ca MPNPApplicationHelp@gov.mb.ca дорожіть будь ласка, на який емалі треба писати, щоб виправили помилку? Я написала на другий, чи це вірно?
-
Підкажіть будь ласка. На який рахунок потрібно скидати кошти, за візу в Польщі.
22 Jan 2023, 05:40
81372/230720
35 minutes ago