Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви не проти і буде вільний час, щоб написати, то поділіться, будь ласка, своїм досвідом як ви подавалися на мортгейдж і всі процедури пов'язані з купівлею. Можна і у приват, якщо вам так краще. Дякую.
-
У вашому пейстабі має бути інформація про відрахування
-
Дякую
-
А якщо роботодавець платить чеком кожні 2 тижні, як перевірити чи він платить податки, дякую.
-
Прикріпіть той лист замість результату тесту.
-
Та дівчина шеріла контакт хто робив для неї справку з Китаю www.zhaozhao.co/
-
Я подумав що мова про SWO
-
Того що є вимоги програми, фултайм робота, а не наявність будинку та грошей.
-
Дякую,знайшла в листі від роботодавця що інгліш Бест😄
-
Дивно що при наявності грошей та ще й будинку, вони все одно хочуть пейстаби
-
Не бачу нічого дивного. Родина працює і має будинок у Манітобі,,,чого не дати підтримку родині?
-
Втричі дивніше
-
Якщо бути до кінця честними, то показана сума була більша, ніж потрібна. Плюс, ми одна з тих родин, яка купила (звісно з могіджом) будинок у Вінніпегу, думаю це як не як, а підтверджує намір родини жити в Манітобі
-
Та від 30 годин вважається фултайм, так що якщо у вас стандартно мало б бути 40 - то все ок Всі ж ми інколи хворіємо, чи пропускаємо роботу Не смертельно)
-
Коли були новорічні свята, там взагалі жах, бо короткий робочий день
-
В мене майже кожний місяць припадає вихідний на мою зміну, свято якесь, переживаю, бо тоді виходить меньше годин на тиждень
-
Корисно, дякую А суму на рахунку мали повну - 10 + 2 на кожного члена родини, правильно?
-
Я на цей випадок одразу всі чеки збирала😅 і досі продовжую Колись здам макулатуру і отримаю мільйон😂
-
Мені цікаво, це в 70% випадків потрібні всі пейстаби?
-
Продовжую свою історію. Після надання додаткових документів і розгляду, нарешті , вчора,прийшов лист від імміграційного центру, що вони надають підтримку для нашої родини. Нагадаю, що родина йде по SWO, зв'язок - попередня робота. Підгружали документи на номінацію - на початку червня, запит на додаткові документи - пару тижнів тому і вчора листа з номінацією.
22 Jan 2023, 05:40
81399/230720
39 minutes ago