Імміграція до Манітоби
-
Тут більше проблема в тому, що кошти не просто повинні бути, а бути на рахунку пів року, тобто пів року ти їх заробляєш, а потім ще пів року вони лежать і на фініші подаєшся не через пів року, а через рік
-
Цікаве питання, а кредитні кошти рахуються чи тільки власні?
-
Для одного так, а для 2-х реальна, напевно, якщо вірити тим хто каже що на 2 тис можна вдвох прожити, не зовсім гарно прожити але можна
-
Можна, вище мені відповіли. Головне щоб між теперішньою і попередньою роботою не було великої паузи
-
Ну після 6 міс для 1го не дуже підйомна сума
-
Я так зрозумів що на одну людину 10-12, а на 2 - 16
-
Проблема не у відсутності грошей, а в тому що вони повинні пролежати на рахунку 6 міс. В принципі, сціпивши зуби, їх заробити можна, але потім потрібно буде чекати ще пів року і їх не тратити
-
@weswestern Чи можна пробувати подавати 2 EOI на початку від 2х аплікантів? (а далі чекати першу відповідь) - у одного permanent job offer, у іншого контракт рік. - Кількість балів якщо рахувати за SWM у обох 850+. Також більше 60, якщо за SWM - який стрім обробляється краще та де більше шансів? Пробачте, якщо забагато запитань.
-
А які там приблизно суми треба для 1ї людини
-
Саме просте пояснення таке: англійська 4 або вище, 6 місяців роботи у Манітобі або є родичі в Манітобі, набрали 60+ балів, є гроші на рахунку, то ви попадете у спеціальну вибірку, інакше - йдете в загальний пул в якому шансів набагато менше. Тож немає грошей - допобачення)
-
На моє питання ні в кого відповіді нема?((( Можливо аспірантура це також рахується як робота?
-
Перерва 26 днів
-
Маю надію, що Манітоба всіх прийме хто хоче чесно жити, працювати і має щирі наміри
-
Задам мега тупе питання. На минулій роботі в іншій країні відпрацював 6 міс, і якщо в мене ще є 6 манітобських місяців стажу на одній роботі, це ж може рахуватись як 1 рік стажу ?