Імміграція до Манітоби
-
Ви не можете самі собі дати контракт. Корпорацій хоч десяток відкривайте, це не заборонено.
-
Та вже рік працюю, і по вхідним за кеш на себе роблю і розриваюся. Бо самі розумієте на себе завжди краще
-
Це все індивідуально, фінансови стан і відношеня до грошей це справа кожної людини. Тому комусь нормально комусь ніщо. Я вважаю нормальна зарплатня. Але залежить від роботи
-
ахахах, так так. Я рахую що і 30 зі старту - досить не могано
-
Не можна.
-
Можу я віткрити корпорацію і сам собі дали Full time contract? Бути и працодавцем і офіційно працівником, просто я думав на знайомого канадця відкрити фірму і щоб він мене взяв на як працівника. Просто якщо в мене дохід перевищує зп. Він же може ці гроші платити як зп, і буде фулл тайм зайнятість
-
Ну тут вже є такий, який розказує, що $100К то не гроші )
-
Все можливо, але вас офіцер буде питати, чим ви будете займатися. Ви повинні відповісти у settlement plan. Якщо написати self-employed, то 99,99% будуть запитання. Вже було у людей. І вони, щоб уникнути відмови, швидко влаштувалися на нову роботу.
-
Ви завжди повинні повідомити офіцера про зміну матеріального стану, а це наявність джерела доходів.
-
Та я не хочу спробувати я питаю, чи це можливо)
-
Мені треба яим швидше pr. Це основна ціль, але 17 місяців буті в рабстві за 30 баксів не дуже хочеться, хочеться не втрачати цей час і працювати на себе ось і перебираю варіанти
-
Ну хай спробує )
-
якщо я правильно зрозумів, він має на увазі. Відпрацювати пів року, податись по СВО і звільнитись і стати самозйнятим.
-
Зрозуміло дякую
-
Ви завжди мусите повідомляти про звільнення чи нову роботу, незалежно від програми.
-
Якщо я навіть вже вітпрацював місяців?
-
Це що вий й сказали займатися своею справою, аобо хочаб міняти роботу без повідомлення офіцера і різних паперових проблем
-
Вам ніхто не заважає бути self-employed, але це не буде рахуватися для skilled workers програм.
-
Я б радив прочитати чітко умови програми. Якщо ви все таки хочете йти чеоезьбізнс, то вам потрібно дивитися на бізнес-імміграцію.
-
а що ви мали на увазі, "звільнитися з роботи і роботи те що хочу"
22 Jan 2023, 05:40
81521/229622
5 minutes ago