Імміграція до Манітоби
-
Ну хай спробує )
-
якщо я правильно зрозумів, він має на увазі. Відпрацювати пів року, податись по СВО і звільнитись і стати самозйнятим.
-
Зрозуміло дякую
-
Ви завжди мусите повідомляти про звільнення чи нову роботу, незалежно від програми.
-
Якщо я навіть вже вітпрацював місяців?
-
Це що вий й сказали займатися своею справою, аобо хочаб міняти роботу без повідомлення офіцера і різних паперових проблем
-
Вам ніхто не заважає бути self-employed, але це не буде рахуватися для skilled workers програм.
-
Я б радив прочитати чітко умови програми. Якщо ви все таки хочете йти чеоезьбізнс, то вам потрібно дивитися на бізнес-імміграцію.
-
а що ви мали на увазі, "звільнитися з роботи і роботи те що хочу"
-
Self employed взагалі булоб ідеально
-
Якщо так можна звісно
-
Я вже звірився виходить 62, я ж так розумію по SWO можна міняти робододавйя легше чим по SWO?
-
він напевно має на увазі звільнитись через пів року і підти селфімплоід
-
Звичайно, що не можете. Всі провінційні програми для Skilled workers, тобто передбачають працевлаштування. Навіть якщо немає прив'язки до роботодавця. Офіцер натпровнційном і на федеральному етапі буде вас оцінювати чи ви взагалі можете іммігрувати. В першу чергу виясніть, чи ви взагалі можете йти по спецвибірці, там потрібно набрати 60 балів. Мова і зв'язок із провінцією (у вашому випадку через роботу , 12 балів) обов'язково.
-
Вбачаюсь за таке просте питання, але якщо я подамся на стрім по SWO, виконавши умову пів року працювати, чи можу я звільнитися з роботи і роботи те що я хочу чи треба все-таки офіційно працювати далі десь для подачі продовження чи федерального этапу?
-
Вам просто неохота шукати
-
В мене тільки девʼять чомусь…так от і причина
-
Їх там 49)
-
Я гортав всі девять тільки цього посилання не було.
-
Ви спробуйте погортати більше 5 повідомлень www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8 Посилання з закріплених
22 Jan 2023, 05:40
81532/230031
42 minutes ago