Імміграція до Манітоби
-
Self employed взагалі булоб ідеально
-
Якщо так можна звісно
-
Я вже звірився виходить 62, я ж так розумію по SWO можна міняти робододавйя легше чим по SWO?
-
він напевно має на увазі звільнитись через пів року і підти селфімплоід
-
Звичайно, що не можете. Всі провінційні програми для Skilled workers, тобто передбачають працевлаштування. Навіть якщо немає прив'язки до роботодавця. Офіцер натпровнційном і на федеральному етапі буде вас оцінювати чи ви взагалі можете іммігрувати. В першу чергу виясніть, чи ви взагалі можете йти по спецвибірці, там потрібно набрати 60 балів. Мова і зв'язок із провінцією (у вашому випадку через роботу , 12 балів) обов'язково.
-
Вбачаюсь за таке просте питання, але якщо я подамся на стрім по SWO, виконавши умову пів року працювати, чи можу я звільнитися з роботи і роботи те що я хочу чи треба все-таки офіційно працювати далі десь для подачі продовження чи федерального этапу?
-
Вам просто неохота шукати
-
В мене тільки девʼять чомусь…так от і причина
-
Їх там 49)
-
Я гортав всі девять тільки цього посилання не було.
-
Ви спробуйте погортати більше 5 повідомлень www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8 Посилання з закріплених
-
Можливо того відео немає вже. Там тільки якісь речі про які складно зрозуміти… якісь калькуляції, роботи…клейми….Якщо вам не складно то киньте посилання. 😉 Чи мабуть я помилився групою 😳
-
В закріплених є ссилка де перелічені всі документи, що потрібно на 2му етапі
-
Починайте з того, що там розповідають, там найперший крок, далі все буде дуже ясно Якщо Вас обрали, там відкривається анкета
-
там є відео де пояснюють все від А до Я як податися
-
Та тільки в тих прикріплених повідомленнях немає ніякої інформації відносно мого питання. 😳
-
Вибачте але я не такий прохаваний юзер в телеграмі. Після вашого повідомлення побачив що є ще інші прикріплені повідомлення.
-
Не будьте лінивим із відмовками «забагато всього» Якщо хочете самі пройти шлях, передивіться хоча б закріплені повідомлення, там лише важлива інформація Також там є вичерпне відео, після якого залишиться мінімальна кількість запитань
-
Доброго дня спільнота. Ніколи в цю групу не заходив та і особливо не цікавився. Питання буде в мене таке. Я майже пропрацював в Манітобі півроку. Тобто як я розумію можна подавати документи на PR. Що для цього потрібно? Які саме документи? Які вимоги? Питаюсь вас всіх тут тому що просто дуже складно все передивитись і в пошуку в групі тут а тим більше десь в ютуб каналах. Та і хотілось би самому пройти той шлях…(без рішал) до яких звикли наші люди. Можливо кому не складно просто розкажіть в двох трьох словах алгоритм моїх подальших дій. На цьому буду вдячниЙ 😉
-
Доброго дня!Чи є в групі карпентери,які отримали номінацію?
22 Jan 2023, 05:40
81541/234665
about a minute ago