Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня спільнота. Ніколи в цю групу не заходив та і особливо не цікавився. Питання буде в мене таке. Я майже пропрацював в Манітобі півроку. Тобто як я розумію можна подавати документи на PR. Що для цього потрібно? Які саме документи? Які вимоги? Питаюсь вас всіх тут тому що просто дуже складно все передивитись і в пошуку в групі тут а тим більше десь в ютуб каналах. Та і хотілось би самому пройти той шлях…(без рішал) до яких звикли наші люди. Можливо кому не складно просто розкажіть в двох трьох словах алгоритм моїх подальших дій. На цьому буду вдячниЙ 😉
-
Так, усе добре. Надайте усю інформацію з прив'язкою до свого вже існуючого аккаунта. Той розділ в PR профілі вже є, він просто заблокований вверху сторінки.
-
Так як я був більше 6 місяців тільки в Україні, то надав тільки електроний витяг з сертифікованим перекладом (без завірення нотаріусом). Але взагалі так, треба надати з тих країн, де знаходилися більше 6 місяців за останні роки (не пам'ятаю за скільки останніх років)
-
Підходить.
-
Якщо я на федеральному етапі , хочу полетіти на 2 тижні у відпустку (неоплачувану) , у нас можна брати 2 тижні Форма паперова буде заповнена , що компанія погоджує цю відсутність Чи не стане це завадою в отриманні пр? Чи не порушую я правила ? Я розумію , що ми не раби , а люди , але чула тут , що багато хто навіть за 1 день відсутності хвилюється , що не буду 40 год
-
Я вибачаюся, тільки починаю розбиратися в тонкощах подачі. Підкажіть, де прочитати про спецвибірку?