Імміграція до Манітоби
-
Перерва 26 днів
-
Маю надію, що Манітоба всіх прийме хто хоче чесно жити, працювати і має щирі наміри
-
Задам мега тупе питання. На минулій роботі в іншій країні відпрацював 6 міс, і якщо в мене ще є 6 манітобських місяців стажу на одній роботі, це ж може рахуватись як 1 рік стажу ?
-
В мене взагалі немає грошей, щож, буду намагатися Мені і програми ці важко розібратися Ну нічого, спочатку робота
-
Задам ще більш тупе запитання😂 Я з 15 років навчаюсь і до тепер (зараз мені 30). Офіційно мене не могли брати на повний день, тому як більше ніж 1.5 ст не можна, а навчання забирало 1 ст. Тому завжди працював на 0.5 ст і остачу доплачували щомісячними преміями. Як в такому випадку бути? По факту я працював на повний день, шеф готовий надати бумажку, що я працював на повний день, але в трудовій все ж таки вказано що 0.5 ст
-
Ну в мене проблема з грошима. Ну не зовсім проблема, на дорогу і життя є, на перші 2-3 міс. А ось щоб просто лежало на рахунку протягом 6 міс, то не про мене(
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, після отримання PR скільки часу на рік чи інший проміжок часу, потрібно буде перебувати в Канаді, щоб PR не був анульований? Наприклад в Португалії, після отримання PR, можна перебувати лише 1 тиждень протягом 5 років. Заздалегідь дякую за вашу відповідь!
-
А як ?
-
Так не працює
-
Задам мега тупе питання. На минулій роботі в іншій країні відпрацював 6 міс, і якщо в мене ще є 6 манітобських місяців стажу на одній роботі, це ж може рахуватись як 1 рік стажу ?
-
Дякую!
-
+ З роботою це все що я зрозумів Грошима... Ну я так зрозумів накопичити треба 10к