Імміграція до Манітоби
-
Маю надію, що Манітоба всіх прийме хто хоче чесно жити, працювати і має щирі наміри
-
Задам мега тупе питання. На минулій роботі в іншій країні відпрацював 6 міс, і якщо в мене ще є 6 манітобських місяців стажу на одній роботі, це ж може рахуватись як 1 рік стажу ?
-
В мене взагалі немає грошей, щож, буду намагатися Мені і програми ці важко розібратися Ну нічого, спочатку робота
-
Задам ще більш тупе запитання😂 Я з 15 років навчаюсь і до тепер (зараз мені 30). Офіційно мене не могли брати на повний день, тому як більше ніж 1.5 ст не можна, а навчання забирало 1 ст. Тому завжди працював на 0.5 ст і остачу доплачували щомісячними преміями. Як в такому випадку бути? По факту я працював на повний день, шеф готовий надати бумажку, що я працював на повний день, але в трудовій все ж таки вказано що 0.5 ст
-
Ну в мене проблема з грошима. Ну не зовсім проблема, на дорогу і життя є, на перші 2-3 міс. А ось щоб просто лежало на рахунку протягом 6 міс, то не про мене(
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, після отримання PR скільки часу на рік чи інший проміжок часу, потрібно буде перебувати в Канаді, щоб PR не був анульований? Наприклад в Португалії, після отримання PR, можна перебувати лише 1 тиждень протягом 5 років. Заздалегідь дякую за вашу відповідь!
-
А як ?
-
Так не працює
-
Задам мега тупе питання. На минулій роботі в іншій країні відпрацював 6 міс, і якщо в мене ще є 6 манітобських місяців стажу на одній роботі, це ж може рахуватись як 1 рік стажу ?
-
Дякую!
-
+ З роботою це все що я зрозумів Грошима... Ну я так зрозумів накопичити треба 10к
-
Ось моє раніше повідомллення. SWO вимагає наявність коштів на рахунках immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/policies/settlement-funds/ Приклад. Я приїхав по CUAET, але хочу йти по SWO (60 балів). На момент подачі на EOI я повинен мати всі гроші на рахунках, якщо в мене кілька членів сім'ї, то сума має бути відповідною. Гроші можуть бути і на українських рахунках, і на канадських. Головне, щоб ви мали довідки. На момент подачі ЕОІ я можу не працювати або змінювати роботу, АЛЕ до ЕОІ я маю мати 6+ місяців фултайм роботи у Манітобі. Мене відібрали і я починаю готувати документи. На момент відправлення документів на номінацію я повинен працювати у Манітобі, бо SWO націлена на економічно активних іммігрантів саме у Манітобі. Якщо я мій статус працівника змінюється протягом розгляду номінації, я повинен це також повідомити. Ще додам. SWO не є бізнес імміграція. Ви також не можете зразу відкрити свою свою справу і очікувати, що офіцер вам це буде рахувати за стаж. Тому працювати потрібно фултайм основному апліканту на компанію у Манітобі, а не десь в іншій провінції. Це все перевіряється і факти зв'язку із іншою провінцією може стати причиною відмови у номінації чи ПР. P.S. Чи зможете ви бути контрактором вже тут у Манітобі, будучи вже у процесі розгляду аплікації при SWO, будучи вже тут, цього я не знаю на 100%. Але моя особиста думка, що у таких випадках краще писати до MPNP [email protected]