Імміграція до Манітоби
-
Можна показати 2 картки.
-
Вітаємо, Евгения! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Мені людина з Києва допомагала то все робити. Якщо потрібен контакт, то можу поділитися. Якщо є хтось з родичів в Києві, то можна їх просити поїхати до універу. Ще зателефонувати до універу можна, зі скайпу наприклад не дорого. Зараз не відповідають, бо відпустки. Ближче до вересня, повинні відповісти.
-
Доброго вечора Olga! Підкажіть будь ласка, як Ви зробили дублікат оцінок і годин до диплому. Я закінчила університет у Маріуполі, зверталася у МО , відповіли, що університет зараз базується у Києві, писала туди, але нічого не відповіли. Може є ще якісь шляхи? Дякую.
-
1. На кого буде запит той і проходить. Якщо ви проходили вже в Канаді - додайте документ о проходженні. 2. Картку виготовляють якийсь час (6 тижнів, щось таке) на основі документа про лендінг і висилають поштою на адресу. Але можна робити всі інші документи на основі документу про лендінг. Головний має залендітися - а за ним всі інші. Якщо хтось не встигне приїхати вчасно - втрачає можливість отримати ПР
-
Добрий вечір, заповнюю анкету на провінційний, там надо вказувати школу чи одразу університет?тоді яка там program name? High education?дякую
-
Я чекала 2 місяці. Зараз сезон відпусток. Будьте теплячими
-
Підкажіть будь ласка хто отримував новий Work Permit після отримання нового закордонного паспорта,чи треба міняти SIN номер? Та чи можу я це зробити у готелі Бест Вестерн?
-
immigratemanitoba.com/work-in-manitoba/regulated-occupations/
-
Дякую, медицина зараховується, а біометрія ні? Потрібно наново здавати?
-
Якщо ви в Канаді, то зарахують. Моя медицина також більше року тому була зроблена, зарахували. Про номер не знаю. Пошукайте по чату, вже було таке питання про номер. Або хтось може знає чи підтягується медицина по uci номеру.
-
Проходили більше року тому, не думаю що зберігся номер. Його можна якось дізнатися?
-
Дякую за відповідь. Але в даному я мала на увазі intended occupation в розділі Adaptibility. Тобто, це бажана професія в Канаді, яка суттєво відрізняється від моєї поточної роботи. І тому, нажаль, в даному випадку мій роботодавець не допоможе розібратися. І я ніде не змогла знайти інформацію, де можна подивитися, які професії регулюються, а які - ні.
-
Коли ви проходили медицину, вам повинні були надати документ з номером мед файлу, цього достатньо. Можливо ще по uci якось сама медицина підтягується, цього точно не знаю.