Імміграція до Манітоби
-
Привіт! Підскажіть, будь ласка, як дізнатися який офіс розглядає мій PR?
-
Вони коли приймають заявку до розгляду - надсилають листа, що старий ворк перміт буде дійсний ще 4 місяці, або до видачі нового, whatever comes first. То якшо 4 місяці уже пройшло, і новий перміт не дали ще - можна спокійно працювати далі чи як? 🥲
-
Авжеш можете, головне не працювати на іншу провінцію.
-
Підкажіть чи можу я працювати full time для подання на PR на роботодавця І бути ще самозайнятою додатково на фрілансі ?
-
дякую
-
Дякую
-
Підійде. В мене підписано через Панда Док, все пройшло на номінацію.
-
Ми двічі через Катерину відправляли паспорти, по Україні вона приймає новою поштою і далі вже везуть до Європи +380 (96) 096 14 41 (viber)
-
Передивіться всі закріплені повідомлення, там і детальні відео і списки документів
-
Доброго дня! Підскажіть будьласка які документи потрібні для PR? Дякую.
-
Щиро дякую за відповідь 🤗
-
Загуглила. Пише, що електронний підпис віднедавна працює і визнається в ЕС. Про Канаду нічого не знайшла
-
Чесно, не знаю цього.
-
t.me/uccmb/107379
-
Всім привіт. Я хотіла уточнити згідно оплати. Яку суму треба платити на номінацію на одну дорослу особу і дитину? І яка сума на федеральному рівні?
-
А електронний підпис підійде в листі від роботодавця?
-
Напишіть лист пояснення щодо вашого досвіду і досвіду роботи дружини. Вкажіть, що немає можливості підтвердити досвід.
-
Так, ви праві, зараз цим буду займатися, все одно дякую
-
Я не є працівником міністерства імміграції. Це тільки вони знають. Ви можете їм зателефонувати
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
81808/234566
3 minutes ago