Імміграція до Манітоби
-
Ок. Зрозуміла. А щодо листа про достатній рівень англійської? Це потрібний документ,чи його краще не писати?
-
Так,але в описанні ноку вказано,що достатньо щоб співпадав хочаб один з обовʼязків. В нас співпадають три.
-
У вашому ворк перміті в employment location стоїть Квебек?
-
Підкажіть будь ласка, в Манітобі є програми без кваліфікованих професій на ПР? Я хаускіпер в готелі для корінних
-
Мій батько отримав візу нарешті! 🥳🥳🥳 Чекали з 3 серпня 2022 року 🤪
-
Для тих, хто буде змінювати роботодавця під час імміграційного процесу, MPNP створила окрему форму для повідомлення. Ці повідомлення будуть опрацьовані першочергово. Пам'ятайте, що ви зобов'язані повідомити про зміну роботи MPNP , навіть якщо ви знаходитеся на федеральному етапі. #mpnp #робота #форма immigratemanitoba.com/2023/06/new-process-for-skilled-worker-requests/
-
Доброго дня всім! В мене є питання, допоможіть розібратися) подалася вже на проввнційний етап по SWM, але пару днів тому змінила посаду в рамках Одного і Того Самого Роботодавця. Яку форму треба заповнювати, як повідомляти про це іміграційних офіцерів? Я бачила в закріплених повідомленнях пояснення, що і як заповнювати, якщо міняєш роботодавця ( прикріплю нижче). Мені ця аплікація підходить чи треба щось інше?)