Імміграція до Манітоби
-
If the location is under Additional Information You can work in any location across Canada. You don’t need to apply to change your work permit. If you have a co-op work permit, your work must be required to complete your study program. If the location is under Conditions or Remarks/Observations You must work at the location on your permit. You must apply to change the conditions of your work permit if you want to work in a different location. To do this, you’ll need to apply for a new work permit from within Canada. Select “Inside Canada” to find out how you can apply for your new permit. Include a letter explaining why you need the condition removed from your work permit with your application. www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1414&top=15
-
Іноді на деяких роботах дійсно до цього чіпляються. Роботодавець має право не брати вас на роботу бо в ворк перміті не стоїть провінція в якій знаходитесь. Але так само він має право не брати вас на роботу бо у вас забагато досвіду в цій сфері. Трішки дивно, але що поробиш:) В офіційних джерелах немає чітких відповідей. Якщо ви приїхали по CUAET, то у вас відкритий ворк перміт і ви можете легально знаходитись і працювати по всій території Канади. Я задавав це питання офіцеру в аеропорту Торонто. Також це питання задавали інші українці іншим офіцерам, і відповідь завжди одна. Що вказана у ворк перміті провінція не має значення.
-
Це звичайна практика перекладачів. Не має бути проблеми. Якщо ви можете розібрати, шо там написано, можете їм написати і попросити змінити той пункт у перекладі, якщо і ви не можете розібрати, то так нехай залишається.
-
Я перекладала документи в трьох різних країнах на 2 різних мови і завжди перекладали печатку. Якщо вона не читабельна, то писали що вони не можуть розібрати шо там написано.
-
Нам бюро перекладу в Києві перекладали печатки.
-
Тут мова йде про co-op work permit ( робота під час навчання) і pgwp, чи є це актуально для опен ворк перміт? 🤔 Адже очевидно що була допущена помилка коли офіцер вказав провінцію в відкритому дозволі на роботу. Мені здається що краще то змінити to be in the safe side.
-
Так, якщо аплікант самостійно вказав провінцію і саме туди приїхав. А якщо в анкеті не вказував провінцію, їхав до Манітоби, а в першому аеропорту поставили Квебек до документа? Бетер сейф зен сорі як на мене 🤔