Імміграція до Манітоби
-
Скільки часу можна бути відсутнім з Канади щоб ворк перміт не втратив дійсність?
-
буду пробувати.))))
-
Можна, але не усіх чіп працює(((
-
спробую. дякую
-
о, не знала, що так можна
-
Зробити дію, і залогінитись за допомогою сканування чіпу закордонного паспорту
-
Як є, бо там буде написана дата звільнення
-
Добрий день, шановні! Прийшла з питанням, яке я впевнена не перший раз задають чи стикаються, у мене є досвід роботи, я можу його підтвердити письмом від колишнього роботодавця АЛЕ я працювала там не офіційно. Тобто ніяких виписок з податкової немає. Питання, чи потрібно це вказувати у подачі на номінацію чи ні, і чи взагалі це потрібно вказувати на федеральному рівні(у подачі на Куает вказувала). П.с балів на номінацію ніби вистачає і без досвіду (812 балів).
-
Як забажаєте. Зручніше мати один аккаунт і в ньому всі аплікації
-
Подавала, але при переносі в електронний реєстр, допустили помилку , пропустили букву в по-батькові. З помилкою не видають, виправити немає можливості, батьки загинули, документів немає їх
-
Можете повторно онлайн через Дію податись. diia.gov.ua/services/povtorna-vidacha-svidoctva-pro-narodzhennya
-
Дякую
-
Подавала, але при переносі в електронний реєстр, допустили помилку , пропустили букву в по-батькові. З помилкою не видають, виправити немає можливості, батьки загинули, документів немає їх
-
Це на федеральному рівні потрібно?
-
Всі,де є помітки,включно с витягом на останній сторінці паспорту )
-
ви можете податися на дублікат свідоцтва в дії, якщо його втратили.
-
Добрий вечір, громадо! Підкажіть будь ласка, свідоцтва про народження в мене немає, буду перекладати український паспорт і писати пояснювальний лист. Які сторінки треба перекласти? У пошуку відповіді не знайшла. Дякую.
-
Добрий вечір. В продовження теми. Якщо у дітей нові паспорти, то подавати на візітор візу чи стаді перміт, якщо ми в Канаді? Зі свого аккаунту чи дітям окремі зробити?
-
Добре, дякую:)))
-
Аа, ви про це. Ні, я не з Канади подавалася. Якщо ви в Канаді і хочете на новий паспорт зробити візу, то це не заборонено. Приблизний час очікування можна на canada.ca подивитись))
22 Jan 2023, 05:40
82013/234728
45 minutes ago