Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Подавала, але при переносі в електронний реєстр, допустили помилку , пропустили букву в по-батькові. З помилкою не видають, виправити немає можливості, батьки загинули, документів немає їх
-
Це на федеральному рівні потрібно?
-
Всі,де є помітки,включно с витягом на останній сторінці паспорту )
-
ви можете податися на дублікат свідоцтва в дії, якщо його втратили.
-
Добрий вечір, громадо! Підкажіть будь ласка, свідоцтва про народження в мене немає, буду перекладати український паспорт і писати пояснювальний лист. Які сторінки треба перекласти? У пошуку відповіді не знайшла. Дякую.
-
Добрий вечір. В продовження теми. Якщо у дітей нові паспорти, то подавати на візітор візу чи стаді перміт, якщо ми в Канаді? Зі свого аккаунту чи дітям окремі зробити?
-
Добре, дякую:)))
-
Аа, ви про це. Ні, я не з Канади подавалася. Якщо ви в Канаді і хочете на новий паспорт зробити візу, то це не заборонено. Приблизний час очікування можна на canada.ca подивитись))
-
Так, але ви з Канади подавалися? І довго чекали?
-
Я саме так робила. Спочатку отримала новий паспорт і потім подавалася на cuaet. Зараз тільки подаватися можна на візитор візу на загальних умовах.
-
Доброго вечора) Таке питання - якщо дозвіл на виїзд/проживання дитини за кордоном робиться батьком не в Україні, то його робити треба виключно у консульстві тієї країни де знаходиться людина? Чи просто у нотаріуса? Дякую
-
Так, всі відмови треба вказувати.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи після отримання PR можна змінити прізвище? Чи не потрібно буде заново проходити весь процес заново? Чи краще змінювати всі документи до подачі на номінацію? Дякую
-
Дякую!
-
Прошу поради. Жінка основний аплікант. В 2012 булі відмова у візі до Голландії. Бізнес віза. Причина, двічи до цього отримувала, але не їздила. Паспорта цього вже не існує. Чи треба це вказувати?
-
Всім привіт підкажіть де прикріпляти work permit у графі employment
-
Дякую .
-
Так у імігрант центрі
-
Sorry, вже пізно але питанячко ,я сама перевела усі документи з Української мови на Англійську, чи треба їх завіряти ?
22 Jan 2023, 05:40
82024/234728
40 minutes ago