Імміграція до Манітоби
-
😁отож ,того і питаю як бути . Можливо контракту буде досить ? Там прописано ЗП та ,робочі години
-
Я думала то китайці всю біографію і ковід тест на візі прописують, а ні ще Емірати 😅
-
UAE 🇦🇪
-
Шо то за країна така, шо такі візи в паспорт видає? 🤔
-
Так контакти ,адреса . Але не ЗП тільки у контракті .
-
Кількість годин на тиждень, розмір ЗП теж написано? Контакти роботодавця? Адреса?
-
Type of application - Change contact information? Чи щось інше?
-
Але там усе прописано ,яка фірма ,моя посада ,з якого числа по яке число я робила ,з підписами . Ні в кого такої ситуації не було тут ? Бо зараз ця фірма зачинена і немає у кого взяти довідку .
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Віза не є довідкою від роботодавця
-
А якщо це все прописано у візі яка вклеєна у паспорті ,тільки заробітна плата там не вказана . Все одно потрібно брати довідку ?
-
Це я зробила, але ж треба і на федеральному рівні також повідомити?
-
Ось для провінції. Це найосновніше повідомити t.me/uccmb/92531
-
Підкажить, будь ласка, де на сайті ircc форма щоб повідомити о зміні работодавця, не можу щось знайти ?
-
Для отримання балів за роботу поза Канадою, необхідно надати довідку від роботодавця з датою прийому та звільнення, обов'язки, посада та заробітна плата.
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1250&top=16
-
Доброго вечора ! Скажіть будь ласка ,чи підійде вклеєна віза с фото у паспорті де,коли,ким робила ,на якій посаді з якого року та по який . Чи треба письмовий лист там де я працювала останні 5 років ? Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Я не маю жодної уяви. Питання в тому, що це було так давно, що пам'ятаємо тільки рік.
-
Звідки ви знаєте, які бази перевіряє Канада? Тут вам ніхто не порадить вказувати неправдиву інформацію. Це все на ваш страх і ризик
-
Завжди є ризик, що запросять довідку із податкової або ОК5.
22 Jan 2023, 05:40
82048/234904
about a minute ago