Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, який буде термін робочої візи по програмі CUAET, якщо біометрія до 2033року. Чи робоча віза лише на три роки?
-
Продублюю питання, бо вже загубилося, а відповіді так і не маю. Дівчатка, хто основний заявник, чи додавали ви до заявки нотаріально завірений дозвіл на отримання PR від батька своєї дитини, що залишився в Україні, але також включений в заявку?
-
Підкажіть яка вартість нетермінової посилки 10кг з України службою Міст?
-
144$
-
Чи обов'язково документи про освіту завірені в Immigrant Centre мають бути завірені з оригіналу? Там різниця в тому що якщо оригінал, то пишуть що з оригіналу. Чи на федеральний етап підійде у будь якому варіанті? Дякую!
-
Нам казали, що без оригіналу не можна (
-
Ви спочатку надаєте всю інформацію, а потім будете прикріпляти в іншому розділі-формс енд документс
-
Звісно ні , це не грає роль . Навіщо це все . Просто пусто звіряють те що у вас є .Оригінали взагалі непотрібні ,
-
Моя подруга отримала в США штраф (вони використовували спалах під час фотографування всередині машини вночі). Був суд, вони сплатили штраф, але це було 12 років назад. Вона дійсно забула цей інцидент, адже вона була просто присутня в салоні машини і попала під роздачу гуртом. При подачі на CUAET, вже на етапі вклеювання візи в паспорт їй прямо на місці здачі паспорту затребували розʼяснення цього інциденту. Добре що прийняли і не дали відмови. Проте навіть така древня інформація була піднята на поверхню при подачі на CUAET коли перевіряли людей дуже поблажливо.
-
Доброго дня! А переклад в якому виді робили? По зразку якомусь? Я маю на увазі зовнішній вигляд, оформлення
-
Привіт! Там, де документи з підтвердженням поточного місця роботи додаєте ще один документ, обираєте з випадаючих варіантів, що це work permit і нажимаєте add. Мене теж на цьому пункті зупинило)
-
А запрошення на заповнення номінації 60 днів дійсно, так?
-
А можна також поділитись як робити 🙏
-
Дякую
-
Change of employment ви ж писали, що змінювали роботу
-
Доброго ранку!Напишіть мені в особисті свій email,я вам свою форму готову відправлю,ви тільки свої дані надрукуєте:)
-
Друзі, всім дуже дякую за запитання у приват. Але я не маю часу на окремі запитання. Тому прошу вас запитувати тут у чаті. Інші також підкажуть )
-
друзі, щоб розвіяти сумніви: хто завіряв у Immigrant Center переклад документів не з оригіналів, а сканів, а потім їх подав на номінацію і їх прийняли? дякую
-
Вам буде швидше сходити туди і самому дізнатись. Можливо у вас якийсь спецеічний кейс. Удачі
-
Краще б перевіряли тих, хто кацапскі паспорти отримав і по 8 років в кацапіх сидів. А потім згадав, що він українець і потрібно в Канаду.
22 Jan 2023, 05:40
82070/234750
about a minute ago